Δεν το κουναει απο τον παγκο της Ελπιδας Σαπων ο Βασιλης Χαριτοπουλος

Ο έμπειρος τεχνικός έχει γίνει συνώνυμο της Ελπίδας

Στην αγαπημένη του ομάδα θα βρίσκεται για άλλη μια σεζόν ο Βασίλης Χαριτόπουλος, ο οποίος όπως αναμενόταν τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των «Πρασίνων» και θα οδηγήσει την ομάδα της καρδιάς του για 19η σεζόν στην προπονητική καριέρα του.
 
Ο έμπειρος κόουτς που κατάγεται κιόλας από την πόλη των Σαπών, έχοντας δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια άριστες συνθήκες και κλίμα στην ομάδα, θα προσπαθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του, να την ωθήσει ακόμα ψηλότερα. Όντας αγαπητός στην τοπική κοινωνία και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της ποδοσφαιρικής κοινότητας στοχεύει να οδηγήσει την ιστορική Ελπίδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά.
 
Μετά την σεζόν 2017-18, όταν η Ελπίδα τερμάτισε δεύτερη και την περσινή που την βρήκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο κόουτς Χαριτόπουλος ευελπιστεί και τη νέα χρονιά το σύνολό του να πρωταγωνιστήσει, τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις και πάλι. Άλλωστε η Ελπίδα είναι από τις λίγες ομάδες πανελληνίως με διαρκή παρουσία σε εθνικές κατηγορίες αλλά και στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣ εδώ και δεκαετίες.
 
Πέραν της Ελπίδας Σαπών, ο Βασίλης Χαριτόπουλος έχει επίσης προπονήσει για μία χρονιά τον Αετό Αρριανών και τον Έβρο Σουφλίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.