Δεν τα καταφερε το Δημοκριτειο απεναντι στον ανωτερο Λευκιππο!

Το Σάββατο για την τρίτη θέση κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Στο κλεστό της Καβάλας το Δημοκρίτειο πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην πιο έμπειρη ομάδα του Λεύκιππου, η οποία επικράτησε με 69-72 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Καβάλας.
 
Το Δημοκρίτειο μπορεί να πει κανείς ότι πλήρωσε την πολύ κακή τρίτη περίοδο που ολοκληρώθηκε με επιμέρους σκορ 11-23. Η ομάδα της κ.Δόλωμα δεν το έβαλε φυσικά κάτω και με την μαχητικότητα που την χαρακτηρίζει έφτασε κοντά σε μία τεράστια ανατροπή χωρίς όμως να τα καταφέρει και τελικά δεν αποφεύχθηκε η ήττα.
 
Στα θετικά για την ομάδα του Δημοκριτείου ήταν η παρουσία του κόσμου της, νέων παιδιών που στηρίζουν την ομάδα όπου και να παίζει. Το κλειστό της Καβάλας βάφτηκε μπλε και είναι πραγματικά κρίμα αυτή η “οικογένεια” να μην πανηγυρίσει μία άνοδο ενώ δύο συνεχόμενες χρονιές έχει φτάσει στην “πηγή”.
 
Το Σάββατο παίζεται η τρίτη θέση κόντρα στον Εθνικό, μία διάκριση που σίγουρα δεν είναι τόσο σημαντική όμως η ομάδα της κ.Δόλωμα θέλει σαφώς να κλείσει την χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Τα δεκάλεπτα: 19-20, 26-31, 37-54, 69-72.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.