«Δεν επιτεθηκα στον εφοριακο» δηλωνει ο καταστηματαρχης

Έχει ήδη υποβάλλει μήνυση εναντίον του

Το πρωί της Παρασκευής κλήθηκε να απολογηθεί ο ιδιοκτήτης καφετέριας  της Αλεξανδρούπολης ο  οποίος φέρεται να ενεπλάκη με υπάλληλο της εφορίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο κατάστημα του.
 
Ο Καταστηματάρχης οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης και ζήτησε αναβολή για την απολογία του.
 
Ο ίδιος αρνείται το γεγονός ότι χειροδίκησε ή επιτέθηκε στον εφοριακό υπάλληλο. Μάλιστα, έχει ήδη υποβάλλει μήνυση εναντίον του εφοριακού «για εξύβριση, απειλή, παράβαση καθήκοντος και παράνομη κατακράτηση γιατί ήθελε να βγει από το κατάστημα γιατί ήθελε να ηρεμήσει» κάτι το οποίο δεν του επετράπη από τους υπαλλήλους της Εφορίας.
 
Όπως ο ίδιος, αλλά και ο δικηγόρος υπεράσπισης του υποστηρίζουν, οι εφοριακοί υπάλληλοι μπήκαν στο κατάστημα και η διαδικασία του ελέγχου διεξήχθη κανονικά, και κάποια στιγμή, ένας υπάλληλος του μίλησε με ιταμό και έντονα απειλητικό ύφος.
 
Μάλιστα  για να αποδείξει τον ισχυρισμό του πελάτη του, ο δικηγόρος θα προσκομίσει και το υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.
 

Το βίντεο θα ρίξει φως στην υπόθεση

 
«Η αλήθεια αποδεικνύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο κατάστημα, το οποίο θα αξιολογηθεί και θα χρησιμοποιηθεί διότι νομολογειακά γίνεται δεκτό, και εφόσον είναι το μοναδικό μέσο για να αποδειχθεί η αθωότητα του κατηγορουμένου μπορεί να αξιολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί. Εκεί θα αποδειχτούν τα πάντα και η αλήθεια» δήλωσε ο δικηγόρος.
 
Όσον αφορά στο εάν όντως υπήρξε κάποια παράβαση, ο καταστηματάρχης  δήλωσε πως, δεν μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγχει την δουλειά των υπαλλήλων του.
 
«Εάν ο σερβιτόρος πάνω στη δουλειά, δε χτύπησε μια –  δυο αποδείξεις, φταίω εγώ;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 

Πηγή: evros24.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.