Δεν ειναι ολοι οι αγροτικοι δρομοι ιδιοι στον οικισμο της Νυμφαιας

Εδώ και τρία χρόνια έχει να περάσει γκρέιντερ από το δεύτερο μισό του αγροτικού δρόμου επάνω από τον οικισμό

Τα παράπονα των κατοίκων του οικισμού της Νυμφαίας, που χρησιμοποιούν τον αγροτικό δρόμο που βρίσκεται επάνω από τον οικισμό, έχει προκαλέσει η αποσπασματική, όπως μας καταγγέλλουν, βελτίωση του στο πλαίσιο της αγροτικής οδοποιίας.
 
Σύμφωνα με αυτά που μας ανέφεραν οι κάτοικοι, ενώ πέρασε το γκρέιντερ από το πρώτο μισό του δρόμου, από τον παράλληλο του κάθετου άξονα ασφαλτοστρωμένου δρόμου μέχρι ένα γεφυράκι που υπάρχει κοντά στον αγροτικό δρόμο, το υπόλοιπο παρέμεινε ως είχε.
 
Αυτό μάλιστα δεν είναι καινούριο φαινόμενο, μιας και ενώ μέχρι πριν από τρία χρόνια το γκρέιντερ έφτανε μέχρι λίγο πάνω από τον οικισμό, πλέον βελτιώνει μόνο το μισό δρόμο.
 

Αποτέλεσμα είναι ο δρόμος, από σχετικά προσπελάσιμος μέχρι τα μέσα, στη συνέχεια να γίνεται δύσβατος, μιας και η διάβρωση και η φυσική φθορά λόγω και των βροχών, έχουν προκαλέσει ζημιές, οι οποίες κάθε χρόνο γίνονται όλο και μεγαλύτερες.
 
Αυτό δημιουργεί προβλήματα σε όσους πρέπει να περάσουν από αυτό το δρόμο, αλλά και ανησυχία ότι αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο, σε μερικά χρόνια αυτός θα είναι πλήρως απροσπέλαστος.
 
Για αυτό και μας κατήγγειλαν το γεγονός, θεωρώντας πως από τη στιγμή που η βελτίωση των δρόμων αποτελεί συνολική μέριμνα των αρχών, αυτή θα πρέπει να γίνεται συνολικά και όχι αποσπασματικά.
 
Να σημειώσουμε πως ο οικισμός της Νυμφαίας έχει από όλες τις πλευρές του αγροτικούς δρόμους, ενώ και ο κυρίως δρόμος, ο οποίος σήμερα φτάνει μέχρι τον οικισμό, αποτελούσε χωματόδρομο από τον οικισμό μέχρι τις κατασκηνώσεις Πανδρόσου, με την ασφαλτόστρωσή του να γίνεται παράλληλα με την κατασκευή του κάθετου άξονα της Εγνατίας οδού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.