Δεκτες οι παραιτησεις των Μ. Αμοιριδη και Σ. Παπαδοπουλου

Ολοκληρώνεται ο ανασχηματισμός στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Με την ανανέωση προσώπων στις δύο θεματικές αντιπεριφέρειες, που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην πρόσφατη, πρώτη φάση των αλλαγών, ολοκληρώνεται σιγά-σιγά ο ανασχηματισμός στη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Θυμίζουμε πως στα τέλη του περασμένου Μαΐου αντικαταστάθηκαν οι 4 από τους 6 θεματικούς αντιπεριφερειάρχες του κ. Γιώργου Παυλίδη, με τους κ.κ. Χρήστο Γεωργιτσόπουλο, Κωνσταντίνο Εξακουστό, Ζήνα Ζάχαρη και Μουσταφά Κατραντζή να παραχωρούν τις θέσεις τους, ύστερα από 20μηνη θητεία, στους κ.κ. Γεωργία Χειράκη, Ελένη Δημούδη, Κώστα Βενετίδη και Οντέρ Μουμίν αντίστοιχα.

Στον αντίποδα, ακούνητοι μέχρι νεοτέρας είχαν μείνει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού από την Ξάνθη, κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης από την Καβάλα, κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος. Αμφότεροι, όπως διαπιστώνουμε από τα σχετικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στη «Διαύγεια», είχαν θέσει τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του περιφερειάρχη από τις 28 του περασμένου Απριλίου. Στις 18 του τρέχοντος μήνα ο κ. Παυλίδης έκανε δεκτές τις εν λόγω παραιτήσεις και αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να ανακοινώσει τα νέα πρόσωπα, που θα αναλάβουν εκτελεστικό ρόλο στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.