Δευτερο σπιτι για μεταχειρισμενες συσκευες στην Κομοτηνη

Μέσω του προγράμματος «Second Home - Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» του Κωτσόβολου

Τη σύμβαση διάθεσης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

 
Δεύτερο σπίτι θα βρουν μεταχειρισμένες επισκευασμένες συσκευές στους χώρους Δημοτών της Κομοτηνής χαμηλών εισοδημάτων που έχουν νόμιμα χαρακτηρισθεί άποροι, μέσω του προγράμματος «Second Home – Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» που υλοποιεί ο Κωτσόβολος.
 
Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία εδώ και περίπου ένα χρόνο υλοποιεί το πρόγραμμα σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής και τρείς άλλους Δήμους της χώρας, και την Πέμπτη 10 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής ενέκρινε την αμοιβαία συνεργασία μεταξύ της εταιρείας «DIXONS SOUTH-EAST EUROPE ΑΕΒΕ» και του Δήμου Κομοτηνής, για την υλοποίηση του προγράμματος μέσω της Δ/νσης Κοινωνικών Πολιτικών, εξουσιοδοτώντας τον Δήμαρχο για την υπογραφή της εγκριθείσας σύμβασης.
 
Η διανομή των συσκευών θα γίνει με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια αξιολόγησης και επιλεξιμότητας που έχουν θεσπιστεί, βοηθώντας πολλές οικογένειες του Δήμου.
 

Το πρόγραμμα «Second Home – Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι»

 
Το πρόγραμμα γεννήθηκε με τη σκέψη ότι καμιά φορά παλιές συσκευές που ιδιοκτήτες τους τις αλλάζουν γιατί είναι ξεπερασμένες ή γιατί δεν τους εξυπηρετούν πια, μπορεί να είναι πολύ αναγκαίες σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή είναι άπορες.
 
Η Κωτσόβολος λοιπόν έχει προτρέψει όσους έχουν μία συσκευή που δεν χρησιμοποιούν, να την προσφέρουν, ώστε να βρει ένα νέο σπίτι, που την χρειάζεται. Το δίκτυο διανομής του διευκολύνει ταυτόχρονα τη διαδικασία και αναλαμβάνει να παραλάβει την παλιά συσκευή, να την καθαρίσει, να την απολυμάνει, να την επισκευάσει αν χρειαστεί και τέλος να τη μεταφέρει στο νέο της σπίτι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.