Δευτερη νικη του Πανθρακικου και προκριση στα ημιτελικα του κυπελλου ΕΠΣ Θρακης

Πανθρακικός - Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου 1-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις, το οποίο θα ξεχαστεί και γρήγορα από τη μνήμη όσων βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 της Δόξας Ν. ΣΙδηροχωρίου παίρνοντας το εισιτήρια για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Ρουμπιές στο 75΄ από το σημείο του πέναλτι, καθώς προηγήθηκε η ανατροπή του Νάνου από τον Τσομπανόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ αφιερώθηκε από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στον Πέτρο Βιόπουλο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα χάσει όλη την χρονιά καθώς χτύπησε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι με την Ελπίδα Σαπών.

Πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Νίκος Μπαχαρίδης παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1 με αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κεχαγιάς, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Νάνος, Καραγιαννίδης, Ζήκος και Κυριαλάνης, στα χαφ οι Κονόμι, Τσιανάκας, έχοντας αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Παπαδόπουλο, προωθημένο τον Ρουμπιέ και μοναδικό επιθετικό τον Παγώνη.

Ο Σπύρος Κουτσογιάννης επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Τσομπανόπουλο, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τρούπκο, Κυπιρτόγλου, Λεφή και Αμοιρόπουλο ενώ στα χαφ εναλλάσσονταν συνεχώς οι Κωσταρέλης, Δραγανίδης και Μουρατίδης, έχοντας δεξιά τον Δερμιτζάκη, αριστερά τον Σιχλοιμίρη και στην κορυφή τον Βάσκο.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Από την αρχή όλοι γνωρίζανε πως ο Πανθρακικός έχει τον πρώτο λόγο μετά το 0-3 της πρώτης αναμέτρησης. Η Δόξα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Πανθρακικό χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα με εξαίρεση την φάση του 22΄ όταν ο Σιχλοιμίρης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, επιχειρώντας ένα σουτ, το οποίο ανάγκασε τον Μπόσκο να διώξει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στην επανάληψη, ο Παγώνης στο 48΄ απείλησε την εστία του Τσομπανόπουλου με ένα σουτ εντός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του πορτιέρο του Ν. Σιδηροχωρίου. Στο 55΄ η Δόξα σημείωσε το γκολ ωστόσο είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ πάνω στον Μπόσκο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 74΄ όταν ο Νάνος βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας και ανετράπη από τον Τσομπανόπουλο με τον Ρουμπιέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 αφιερώνοντας το τέρμα στον συμπαίχτη τους Πέτρο Βιόπουλο. Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο Σιχλοιμίρης με προβολή έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπόσκου.

Ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης

Ο Ανδρέας Ζήκος έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, καλύπτοντας όλους τους χώρους και αποτελώντας εγγύηση ασφάλειας για την άμυνα του Πανθρακικού. Ομολογουμένως ήταν ο καλύτερος εντός γηπέδου και δίκαια του απονέμεται ο τίτλος του MVP.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης

Διαιτητής: Παναγιωτίδης , Βοηθοί: Μπαλάφας – Γαρδικιώτης

Γκολ: Ρουμπιές 75΄ (πεν)

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Μπόσκος, Νάνος (81΄ Μαλές), Κυριαλάνης, Ζήκος, Καραγιαννίδης, Τσιανάκας (79΄ Τοπάλι), Παπαδόπουλος (65΄ Κλεισιώτης), Κονόμι, Παγώνης (58΄ Γιάζος), Ρουμπιές, Ρομπέρ

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Αμοιρόπουλος, Λεφής, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης, Σιχλοιμίρης, Μουρατίδης (78΄ Αστρεινίδης), Βάσκος, Δραγανίδης, Δερμιτζάκης (66΄ Παπακωνσταντίνου)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.