Δευτερη νικη και προκριση στον τελικο του κυπελλου ΕΠΣ Θρακης για τον Πανθρακικο

Πανθρακικός – Ελπίς Σαπών 2-0

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας στο κεκλεισμένων των Θυρών ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Πανθρακικός επικράτησε για δεύτερη φορά της Ελπίδας Σαπών με 2-0 παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, όπου θα αντιμετωπίσει την Γρατινή.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές στιγμές με τον Πανθρακικό να έχει μία ισχνή υπεροχή και κυρίως στην αντεπίθεση της Ελπίδας Σαπών στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να φυλάει καλά τα νότα του, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του Άγγελου Μπόσκου.  Στο φινάλε μάλιστα, οι κατά συνθήκη «Πορτοκαλί» του Νίκου Μπαχαρίδη ευτύχησαν να σημειώσουν δύο τέρματα και να «σφραγίζουν» την πρόκριση με τον καλύτερο τρόπο.

Πως αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Νίκος Μπαχαρίδης επέλεξε στο βασικό σχήμα τον Μπόσκο έχοντας στην άμυνα από δεξια προς αριστερά τους Καρασιούνα, Ζαγγουλο, Ζήκο και Κυριαλάνη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Τσιανάκας, Κονόμι, έχοντας δεξιά τον Παπαδόπουλο, αριστερά τον Ρομπέρ, σε ρόλο «δεκαριού» τον Τοπάλι και στην κορυφή τον Ρουμπιέ.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος επέλεξε στο βασικό σχήμα τον Νταφόπουλο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Μανουσάκη, Πασσά, Λειβαδιώτη και Μπαμπούρη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Φούντας, Χαϊνάκης και Τριαντόπουλος έχοντας δεξιά τον Κουτζή, αριστερά τον Κουδούνη και στην κορυφή τον Μπόζη.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα από την μνήμη των λιγοστών φιλάθλων που είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες έδιναν μεγαλύτερη προσοχή στα ανασταλτικά καθήκοντα με την μοναδική απειλή να σημειώνεται στο 45΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ, όπου η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Νταφόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος η Ελπίδα Σαπών έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Πανθρακικός ήταν αυτός που έφτασε δύο φορές κοντά στην επίτευξη του τέρματος καθώς στο 60΄ και στο 61΄ ο Ρουμπιές με κεφαλιά και ο Ζαγγούλος με προβολή εντός περιοχής δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Νταφόπουλο, που απέκρουσε την μπάλα ενστικτωδώς. Στο 65΄ η Ελπίδα απείλησε με τον Τριαντόπουλο, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ. Ό Βασίλης Χαριτόπουλος γνωρίζοντας πως με ισοπαλία δεν είχε τίποτα να κερδίσει , ανέβασε πιο ψηλά την ομάδα του με τον Μορφακίδη να βρίσκει τον χώρο που επιθυμεί και να πλασάρει, χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Νταφόπουλο αλλά την φάση ακολούθησε ο Γιάζος, ο οποίος προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής μάλιστα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Ρομπέρ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Χαρίτσης , Βοηθοί: Γκιόσης, Καρακασίδης

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης):  Μπόσκος, Καρασιούνας, Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζαγγούλος, Τσιανάκας, Κονόμι (55΄ Γιάζος), Παπαδόπουλος, Ρουμπιές (70΄ Κλεισιώτης) Τοπάλι (85΄ Μορφακίδης), Ρομπέρ

Ελπίς Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Μανουσάκης (70΄ Εμρέ), Μπαμπούρης (79΄ Γαβριήλ), Πασσάς, Λειβαδιώτης, Φούντας, Χαϊνάκης, Τριαντόπουλος, Μπόζης, Κουτζής, Κουδούνης (90΄Καροτενούτο)

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.