Δευτερη ευκαιρια για τρια bungalows στο Φαναρι

Θα διατεθούν σε νέα δημοπρασία από το Δήμο Κομοτηνής

Επαναληπτική δημοπρασία για τρία bungalows θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Κομοτηνής, την Πέμπτη 25 Ιουνίου, μιας και οι αρχικοί πλειοδότες δεν προσήλθαν να υπογράψουν την σύμβαση ενοικίασής τους.
 
Η αρχική δημοπρασία είχε γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου, με πλειοδότες να αναδεικνύονται για όλα τα bungalows, όμως τελικά τρείς εξ αυτών δεν προσήλθαν για να υπογράψουν το συμφωνητικό.
 
Έτσι ο Δήμος Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει επαναληπτική φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση τους.
 
Πρόκειται για τα διαμερίσματα Νο 73 (κατηγορίας Α), Νο 2 και Νο 60 (κατηγορίας Β).
 
Να θυμίσουμε πως τα bungalows της πρώτης κατηγορίας είναι από τα δημοφιλέστερα και υψηλότερου κόστους, μιας και σαν πρώτη προσφορά μισθώματος για κάθε διαμέρισμα και για κάθε μισθωτική περίοδο ορίζεται για αυτά το ποσό των 2.250 ευρώ, ενώ για τα διαμερίσματα της Β΄ Κατηγορίας το ποσό των 1.900 ευρώ.
 
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής) στις 25 Ιουνίου 2020, ημέρα Πέμπτη. Χρονικό διάστημα υποβολής δικαιολογητικών για το σύνολο των δημοπρατούμενων διαμερισμάτων (bungalows) ορίζεται η 10:00 π.μ. και λήξη η 11:00 π.μ.. Ώρα έναρξης των προσφορών φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας ορίζεται η 11:00 π.μ. και ώρα λήξης αποδοχής προσφορών η 12:00 μεσημβρινή ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.