ΔΕΕΠ Ροδοπης: «Τη μαχη κατα του μισους, της βιας και του λαικισμου οφειλουμε να τη δινουμε καθημερινα»

Το μήνυμα της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Το δικό της μήνυμα με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ.

«Η Δημοκρατία,  με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων,  ύψωσε το ανάστημά της και έβαλε τέλος σε μια τραυματική περίοδο για τη δημόσια ζωή της χώρας μας» τονίζει στο μήνυμα της η ΔΕΕΠ Ροδόπης για να θυμίσει πως «το 2013 η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  έπραξε το καθήκον της,  αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα συγκέντρωσε τα στοιχεία των αδικημάτων των στελεχών της Χρυσής Αυγής και τα έστειλε στη Δικαιοσύνη. Στις εκλογές του 2019 οι πολίτες καταδίκασαν πολιτικά το ναζιστικό μόρφωμα, οδηγώντας το  εκτός του Κοινοβουλίου. Σήμερα, η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε για την ενοχή τους».

«Τη μάχη κατά του μίσους, της βίας και του λαϊκισμού οφείλουμε να τη δίνουμε καθημερινά, μη αναλογιζόμενοι  το κόστος καθώς η υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των θεσμών της είναι το υπέρτατο καθήκον όλων μας» επισημαίνει κλείνοντας η ΔΕΕΠ Ροδόπης.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.