Δ. Χαριτου: «Ειναι αναγκη να διαμορφωσουμε τις προυποθεσεις για ενα καλυτερο αυριο»

Επισκέψεις του Βουλευτή Ροδόπης σε ΚΑΠΗ, Δημοτική Αγορά και εμπορικούς δρόμους

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Α’ ΚΑΠΗ, τη δημοτική αγορά και εμπορικούς δρόμους της Κομοτηνής, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά με τους συμπολίτες τους.

Στο ΚΑΠΗ Κομοτηνής ο βουλευτής συνομίλησε με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και εξέφρασε την χαρά του, διότι, όπως είπε, «συνομιλώντας με τους ανθρώπους αυτούς καταλαβαίνεις την σημασία που έχει να μάχεσαι για την ζωή. Τέτοιες γιορτινές μέρες οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έχουν ανάγκη την αγάπη μας, τον καλό λόγο, την αγκαλιά που τους οφείλουμε και εμείς οι νεότεροι έχουμε ανάγκη από την δική τους εμπειρία και την σοφία που απέκτησαν από τα τόσα χρόνια βιοπάλης. Θέλω από αυτόν εδώ τον χώρο του ΚΑΠΗ να στείλω ένα μήνυμα ανθρωπιάς, ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους τους ηλικιωμένους και συνταξιούχους για ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Στην συνέχεια ο βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε την δημοτική αγορά και εμπορικούς δρόμους της πόλης, ευχήθηκε στους επαγγελματίες καλή δύναμη και καλή χρονιά και είχε την ευκαιρία να ακούσει από τους ίδιους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές και με πολίτες που συνάντησε στην αγορά. Στο τέλος της επίσκεψής του στην αγορά ο βουλευτής δήλωσε «τα μηνύματα που εισπράξαμε από τους ανθρώπους της αγοράς σχετικά με την κίνηση δεν είναι αισιόδοξα. Η κόπωση της δεκαετούς κρίσης και ιδιαίτερα φέτος η περικοπή του κοινωνικού μερίσματος από έναν πολύ μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, δυστυχώς είχε αρνητικό αντίκτυπο στην αγορά, άλλωστε το μεγαλύτερο μέρος του πήγαινε στην κατανάλωση. Άκουσα τις ανησυχίες των ανθρώπων της αγοράς, τις συμμερίζομαι απόλυτα. Η άποψή μου είναι ότι δεν κινούμαστε σε σωστή κατεύθυνση και έχουμε μπει σε έναν δρόμο ως κοινωνία που δυστυχώς θα μας οδηγήσει εκ νέου σε αδιέξοδο και στην κρίση. Γι’ αυτό εγώ θα είμαι δίπλα στους ανθρώπους της αγοράς και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να υπάρξουν διορθώσεις και αλλαγές στις ασκούμενες πολιτικές, αλλαγές που θα είναι προς το συμφέρον των εργαζομένων και της κοινωνίας γενικότερα».

Ο βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου με την ευκαιρία εύχεται σε όλους τους πολίτες το 2020 να είναι καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, προκοπή και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.