Χρονοδιαγραμμα διαγωνισμων αποκτα ο Δημος Κομοτηνης

Από νωρίς ξεκινά τις πάγιες προμήθειες τροφίμων, καυσίμων και φωτιστικών σωμάτων, ώστε να μην έχει καθυστερήσεις

Από νωρίς ξεκινά τους διαγωνισμούς για την κάλυψη των πάγιων αναγκών του σε τρόφιμα και καύσιμα ο Δήμος Κομοτηνής, η Οικονομική επιτροπή του οποίου ενέκρινε την κατάρτιση και έγκριση των όρων διακήρυξης και των τεχνικών προδιαγραφών για δύο διαγωνισμούς, που θα καλύψουν τις ανάγκες του τόσο το 2018 όσο και το 2019.
 
Οι διαγωνισμοί αφορούν την προμήθεια τροφίμων για τις Ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ.- Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής και της Παροχής Γάλακτος για το Δικαιούχο Προσωπικό του ΚΕ.ΜΕ.Α., της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και του Δήμου Κομοτηνής για τα έτη 2018 και 2019, καθώς και την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Κομοτηνής, των νομικών του προσώπων ΔΕΥΑΚ, ΚΕΜΕΑ, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και των Σ.Ε. Α' βάθμιας εκπαίδευσης και Β' βάθμιας εκπαίδευσης για τα έτη 2018 και 2019.
 
Όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, ο Δήμος έχει επιλέξει σε διαγωνισμούς, στους οποίους υπάρχουν πολλές ενστάσεις και η διαδικασία κατακύρωσης καθυστερεί, λόγω και των προσυμβατικών ελέγχων, να τους ξεκινά νωρίς ώστε να μην βρεθεί εκτεθειμένος τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.
 
«Βάλαμε στόχο οι διαγωνισμοί που μας ταλαιπωρούν, όπως οι λάμπες και τα καύσιμα, και γιατί είναι αρκετά περίπλοκοι και έχουν ενστάσεις, να τους ξεκινάμε νωρίς, ενώ στόχος μας είναι όλοι οι άλλοι διαγωνισμοί να γίνουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2017 ώστε 1/1/2018 να είμαστε έτοιμοι» σημείωσε, τονίζοντας πως αποτελεί πολιτική της Οικονομικής Επιτροπής να βάζει χρονοδιαγράμματα για τους διαγωνισμούς, ώστε να μην υπάρχουν κενά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.