Χρονια σταθμος το 2018 για τον Συλλογο Μεριμνας Αγιων Θεοδωρων

Έκοψε τη βασιλόπιτά του, ανακοινώνοντας τη μετεγκατάσταση, στη νέα του Στέγη, τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου

Εντός των επόμενων 10 ημερών, ένα όνειρο τριάντα και πλέον χρόνων γίνεται πραγματικότητα για τον Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι». Ο λόγος για την μετεγκατάσταση του Συλλόγου στη νέα του στέγη, 300 τετραγωνικών μέτρων, που έχει παραχωρηθεί στον Σύλλογο από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και πλέον μετά από πολυετή αγώνα, μελών και φίλων του Συλλόγου έλαβε σάρκα και οστά, όντας σχεδόν έτοιμη να φιλοξενήσει τα μέλη αλλά και τις δράσεις του Συλλόγου.
 
Την ανακοίνωση της μετεγκατάστασης έκανε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νατάσα Λιβεριάδου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου στο Κέντρο Diamond, την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου,  ξεσηκώνοντας θερμά χειροκροτήματα και χαμόγελα αδημονίας και ικανοποίησης από το σύνολο των παρευρισκομένων.
 

Όπως εξήγησε η κ. Λιβεριάδου, η Στέγη μέχρι τα τέλη του 2018 αναμένεται να αποκτήσει και τους τρείς, εκ των συνολικά οκτώ, οικίσκων διαμονής, δυναμικότητας 3-4 ατόμων ο καθένας, που θα φιλοξενούν τα μέλη του Συλλόγου, ενώ θα αποτελεί πλέον και τη βάση όλων των δράσεων τους. Όπως εξήγησε μετά την κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε και έκοψε μαζί με τα παιδιά του Συλλόγου ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Ιατρίδης, η εκδήλωση αυτή ήταν η 37η του Συλλόγου, η οποία όπως το σύνολο των δράσεων, αλλά και η στέγη είναι αποτέλεσμα της προσφοράς της τοπικής κοινωνίας, Κομοτηναίων και μη δωρητών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Νίκος Τσαλικίδης, ο ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης που στηρίζει με πολλές δράσεις τον σύλλογο, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Κομοτηνής κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου ΔΑΔΑΑ Βαγγέλης Λαφτσής, εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών Συλλόγων που στέκονται αρωγοί στο έργο των «Αγίων Θεοδώρων» όπως οι «Φιλοτέχνες», ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών και πολλοί άλλοι. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.