Χρονια Πολλα σε ερωτευμενους και ερωτευμενες

Συμβολικά είναι τα δώρα που ανταλλάσσουν οι άντρες και οι γυναίκες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον μπορούν να τα εκφράζουν και τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου… δείχνοντας την αγάπη τους ακόμα και μ’ ένα «σ’ αγαπώ». Στο κάτω κάτω όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μας χρειάζεται ένας «άγιος» – ξενόφερτος ή όχι – για να μας εμπνεύσει τον έρωτα…

Μέρα γιορτής η 14η Φεβρουαρίου για τους ερωτευμένους ανά τον κόσμο και ο ΠτΘ -όπως κάθε χρόνο- έκανε τη βόλτα του στην πόλη της Κομοτηνής για να μεταφέρει το… ερωτικό κλίμα που επικρατούσε στην αγορά.

ΚοσμηματοπωλείοΑργυρώς Χατζηαντωνιάδου

Περισσότερες προτάσεις για γυναικείο δώρο, αλλά και ευκαιρίες για αντρικό προσφέρει το κοσμηματοπωλείο, σύμφωνα με την υπεύθυνη κ. Χατζηαντωνιάδου.

Καρδούλες σε κρεμαστά, δαχτυλίδια με καρδούλες, αλλά και μονόπετρα δαχτυλίδια είναι συμβολικά δώρα προς τη γυναίκα που μπορεί να κάνει ένας άντρας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και για πρόταση γάμου που η επιλογή αυτή συμπίπτει με την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Απλόχεροι και πάντα έτοιμοι να φροντίσουν για το καλύτερο δώρο για τη γυναίκα τους -ακόμα και λίγες ημέρες πριν τη γιορτή- αποδείχτηκε ότι είναι οι άντρες, όπως τόνισε η Αργυρώ Χατζηαντωνιάδου. «Τέτοια μέρα ψωνίζουν περισσότερο οι άντρες παρά οι γυναίκες, οι οποίες περιμένουν να πάρουν δώρο από τους άντρες».

Δαχτυλίδια, διάφορα κρεμαστά σε μοντέρνα γραμμή, αλλά και μανικετόκουμπα είναι τα δώρα, ανάμεσα στα οποία μπορούν να διαλέξουν οι γυναίκες για τους άντρες τους, οι οποίες όπως παρατηρήθηκε στην αγορά, προτιμούν να παίρνουν παρά να κάνουν δώρα.

Κατάστημα εσωρούχων «Pussy Cat»

Πιο σέξι δώρο -για την Ημέρα των Ερωτευμένων- σε όλες τις εποχές παραμένει το εσώρουχο. Ο κόσμος γιορτάζει σε μεγάλο βαθμό αυτή την ημέρα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος εσωρούχων «Pussy Cat» Χρύσα Πράσατζη, καθώς παρατηρήθηκε μεγάλη κίνηση τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες, γεγονός που έρχεται να αναιρέσει τα προαναφερόμενα περί της «αδυναμίας» του γυναικείου φύλου να προσφέρει δώρα στους άντρες. «Ο κόσμος γιορτάζει αυτή την ημέρα όχι μόνο σήμερα αλλά και δύο-τρεις μέρες πριν, οπότε και φροντίζουν να προσφέρουν δώρα και οι γυναίκες και οι άντρες».

Εσώρουχα, αντρικά και γυναικεία, με προτιμήσεις στα trendy κομμάτια είναι οι επιλογές, στις οποίες καταλήγουν οι εκπρόσωποι και των δύο φύλων την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -όπως μετέφερε η κ. Πράσατζη- προτιμώντας ως χρώμα το κόκκινο και το μαύρο. «Στους άντρες αρέσει να παίρνουν ως δώρα νυχτικά, κορμάκια, περίεργα string».

Όσο για τις ηλικίες που γιορτάζουν την Ημέρα των Ερωτευμένων θα μπορούσαμε να πούμε ότι «ο έρωτας δεν έχει όρια ηλικίας» διότι το κατάστημα «Pussy Cat» φρόντισε να εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες ηλικίας 18 έως 58 ετών (!).

«Κόκκινο το χρώμα του πάθους» στο ανθοπωλείο «Ανθολόγιο»

Κόκκινο το χρώμα του πάθους, το οποίο επικρατεί δικαιολογημένα τις μέρες αυτές στις βιτρίνες των καταστημάτων και πολύ περισσότερο στα ανθοπωλεία της πόλης.

Εντυπωσιακές συνθέσεις από λουλούδια, με το κόκκινο τριαντάφυλλο να πρωταγωνιστεί, διαθέτει για όσους ερωτευμένους πελάτες του το ανθοπωλείο «Ανθολόγιο», το οποίο δέχτηκε πολλές παραγγελίες για τη γιορτή των Ερωτευμένων προσφέροντας ωραίες ανθοδέσμες, αλλά και γλάστρες.

Κόκκινα τριαντάφυλλα προτίμησαν οι περισσότεροι ερωτευμένοι για δώρο προς το έτερον τους ήμισυ, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ανθοπωλείου «Ανθολόγιο» Σίμο Δαλκυριάδη. «Ο κόσμος δεν πτοείται στον έρωτά του, θέλει να χαρίζει λουλούδια, ανεξάρτητα από το κόστος».

Μπορεί η Ημέρα των Ερωτευμένων να είναι αφορμή -για τους περισσότερους άντρες και γυναίκες- που φροντίζουν για τους αγαπημένους ή τις αγαπημένες τους, ωστόσο δεν αρκεί να περιμένουμε τη συγκεκριμένη ημέρα, αλλά να εκφράζουμε την αγάπη μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 365 ημέρες το χρόνο κατά τις οποίες μπορεί ο άντρας να χαρίσει λουλούδια στη γυναίκα του», όπως είπε ο κ. Δαλκυριάδης, ο οποίος ευχήθηκε σ’ όλο τον κόσμο «να είναι καλά, να αγαπάνε όσο γίνεται περισσότερο και να δείχνουν την αγάπη τους κάθε μέρα και με τις πράξεις τους, και με τις χειρονομίες τους και πολύ περισσότερο με τα λουλούδια».

Ζαχαροπλαστείο «Μπουκιές»

Τούρτες, παστάκια και σοκολατάκια σε μορφή καρδιάς, έρχονται να γλυκάνουν περισσότερο τις καρδιές των ερωτευμένων και είναι η πιο «γλυκιά» επιλογή για δώρο περισσότερο για τις γυναίκες. Το ζαχαροπλαστείο «Μπουκιές» -πιστό στις απαιτήσεις των πελατών του- φρόντισε και φέτος για τις «γλυκές» του συνταγές προσφέροντας στους ερωτευμένους ένα κομμάτι αγάπης από το κατάστημά τους.

Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, Μιχάλης Βεζυριαννίδης, πιστεύει ότι «μια τούρτα σε μορφή καρδιάς ή γλυκά μπορούν να συμπληρώσουν το δώρο που προσφέρει ένας άντρας σε μια γυναίκα την Ημέρα των Ερωτευμένων».

Εστιατόριο «Kitchen Bar»

Είναι ευχάριστο να παίρνεις δώρα αλλά και να τα προσφέρεις… όμως δεν είναι μόνο αυτά που μπορούν να κάνουν όμορφη μια ημέρα σαν του Αγίου Βαλεντίνου. Ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να προσφέρει ένα άντρας σε μια γυναίκα στο όμορφα και ζεστά διακοσμημένο εστιατόριο «Kitchen Bar». Της ίδιας άποψης είναι και ο ιδιοκτήτης του, Απόστολος Σαρίδης, που προτείνει μια ρομαντική βραδιά για δύο.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.