Χρονια πολλα, δια μεσου του «ΠτΘ», απο τον βουλευτη Ροδοπης Ιλxαν Αχμετ- Τομεαρχη στο Υπουργειο Διοικητικης Ανασυγκροτησης και Μεταρρυθμισης του Κινηματος Αλλαγης

«Είμαι έτοιμος να εργαστώ και αυτό το έτος, με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου» - «Πιθανές οι εκλογές τον Οκτώβριο του 2018»

Ευχές για το νέο έτος σε όλη την «οικογένεια» του «ΠτΘ» θέλησε να δώσει δια ζώσης ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος χθες επισκέφθηκε τα γραφεία μας.
 
Μετά τη σύντομη συζήτησή μας, ο Ιλχάν Αχμέτ ευχήθηκε δια μέσου των σελίδων του «ΠτΘ» «Χρόνια πολλά» σε όλους τους Χριστιανούς συμπολίτες μας για τα Χριστούγεννα, αλλά και Καλή Χρονιά στο σύνολο των συμπολιτών,  «ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής» όπως τόνισε, για να επισημάνει πως «ως βουλευτής του ν.Ροδόπης είμαι έτοιμος να εργαστώ και αυτό το έτος, με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου».
 
Ερωτηθείς σχετικά με τις προβλέψεις του για το ερχόμενο έτος ο βουλευτής Ροδόπης έκανε λόγο για μία δύσκολη περίοδο, κατά την οποία, όπως εξήγησε, ο νομός Ροδόπης έχει αδικηθεί περισσότερο από κάθε άλλον, εκτιμώντας πως ενώ ο κ. Τσίπρας θέλει να εξαντλήσει την τετραετία, οι συνθήκες ενδεχομένως να τον αναγκάσουν σε εκλογές περί τον Οκτώβριο του 2018.
 
Όσον αφορά το νέο Κίνημα Αλλαγής ο ίδιος, όπως έκανε γνωστό με απόφαση της επικεφαλής Φώφης Γεννηματά, ορίστηκε τομεάρχης στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Μεταρρύθμισης , γεγονός που τον επιφορτίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες και πολύ δουλειά με τη νέα χρονιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.