Χριστουγεννιατικος στολισμος ακομα και με lockdown

Θα στολιστούν ξανά οι δρόμοι της πόλης, καθώς και οι οικισμοί, σε πείσμα των καιρών

Χαλί με led θα δημιουργηθεί και στη ΜΜ Βασιλείου

Μπορεί οι μέρες και οι νύχτες την περίοδο του lockdown να μην προϊδεάζουν για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, παρόλα αυτά ο Δήμος Κομοτηνής φαίνεται αποφασισμένος, ακόμα και αν δεν γίνουν οι δράσεις που γινόταν κάθε χρόνο, να φέρει ξανά τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη, στολίζοντάς την ξανά.

Έτσι ο χριστουγεννιάτικος εορταστικός διάκοσμος θα επιστρέψει τόσο στους δρόμους και τις πλατείες του Δήμου, όσο και στους οικισμούς, με την ελπίδα ότι θα δώσει μια διαφορετική νότα σε αυτή την ιδιότυπη εορταστική περίοδο.

Με στόχο λοιπόν ο Δήμος τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων να προσδώσει κλίμα χαράς στους δημότες, που εν μέσω της δύσκολης κατάστασης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα, θα τοποθετήσει φωτιστικά και γιρλάντες σε πολλούς κεντρικούς και όχι μόνο δρόμους της πόλης.

Την ίδια ώρα θα τοποθετηθούν στολίδια στους οικισμούς Θρυλορίου, Ν. Σιδηροχωρίου, Καλλίστης, Αιγείρου και Φαναρίου, μεταξύ άλλων.

Επίσης αναμένεται να επιστρέψει ο συνολικός στολισμός της κεντρικής πλατείας της Κομοτηνής, με την τοποθέτηση και άναμμα 2 μεγάλων επισκέψιμων μπαλών, τοποθέτηση και άναμμα δέντρου, τη φάτνη, καθώς και στολισμός των θάμνων αλλά και άλλων σημείων στο χώρο.

Πέρα των στολιδιών, θα επισκευαστούν και τα λαμπάκια LED στον «ουρανό» των πεζοδρόμων Ερμού και Βενιζέλου, στα οποία το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί αρκετές φθορές, επαναφέροντας την λάμψη του «χαλιού» σε αυτούς.

Μάλιστα φέτος ανάλογο «χαλί» θα δημιουργηθεί και στην οδό ΜΜ Βασιλείου, σε δύο κομμάτια, συνολικού μήκους 90 μέτρων, φωτίζοντας ακόμα ένα πεζόδρομο της πόλης.

Να υπενθυμίσουμε πως τα συγκεκριμένα λαμπάκια δεν ανάβουν μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά σε διάφορες εορταστικές περιόδους στην Κομοτηνή, μένοντας μονίμως στημένα στους πεζοδρόμους αυτούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.