Χριστουγεννιατικο δωρο 2.000 ευρω για το παραρτημα Ροδοπης της Αντικαρκινικης Εταιρειας απο την Αθηναικη Ζυθοποιια

Από τα έσοδα της εταιρείας από το 2ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής

Το 2o Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσική αποτέλεσε για την περιοχή μας ένα από τα ομορφότερα events του καλοκαιριού, καθώς για ένα τριήμερο, και συγκεκριμένα από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου, η πόλη γέμισε μουσική. Περισσότεροι από 42 μουσικοί, στην πλειοψηφία τους ντόπιοι αλλά και ο μοναδικός Σωκράτης Μάλαμας μας χάρισαν τρία υπέροχα βράδια, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μοντέρνας Μουσικής «Γραμμόφωνο» και της ΔΚΕΠΠΑΚ.
 
Βασικός συντελεστής στην όλη προσπάθεια η Αθηναϊκή Ζυθοποιία η οποία και προσέφερε τις μπύρες που διατίθονταν καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου. Όπως είχε ανακοινωθεί και τότε τα έσοδα από τις μπύρες που θα καταναλώνονταν κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα δίδονταν σε φιλανθρωπικό σκοπό.
 
Κατόπιν πρότασης της προέδρου της ΔΚΕΠΠΑΚ κ.Νατάσας Λιβεριάδου και μετά το πέρας των όποιων γραφειοκρατικών διαδικασιών ήγγικεν η ώρα και χθες το πρωί σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ ο αντιπρόσωπος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο νομό Ροδόπης κ. Χρήστος Ζιώγας, παρέδωσε στον πρόεδρο της αντικαρκινικής εταιρείας παράρτημα νομού Ροδόπης κ. Οδυσσέα Κουτσογιάννη μία επιταγή με το ποσό των 2.000 ευρώ.
 
Ο κ. Κουτσογιάννης εκ μέρους της αντικαρκινικής εταιρείας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τόσο τους διοργανωτές του Φεστιβάλ και την κ. Λιβεριάδου προσωπικά για την πρόταση την οποία έκανε, αλλά και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την ενίσχυση του έργου της εταιρείας υποσχόμενος πως τα χρήματα αυτά θα διατεθούν σε καλό σκοπό, «όπου υπάρχει πόνος και δυστυχία» όπως επεσήμανε ο ίδιος χαρακτηριστικά. 

Χρήστος Ζιώγας «Το ποσό αυτό προκύπτει από την αγάπη των πολιτών της Ροδόπης και γενικά της Θράκης»

Ο κ. Κουτσογιάννης παρέλαβε την επιταγή από τα χέρια του κ. Ζιώγα, ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα μίας αρμονικής και ουσιαστικής συνεργασίας, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια πως «το ποσό αυτό προσφέρεται ναι μεν από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, αλλά προέκυψε μέσα από τον κόσμο της Ροδόπης και γενικά της Θράκης που αγκάλιασε το Φεστιβάλ Μπύρας, καθώς αυτό συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις της μπύρας.
«Για κάθε μία μπύρα που πωλούνταν στο Φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί να δώσουμε το ποσό του μισού ευρώ για τον σκοπό αυτό. Οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι ένα ποσό που προκύπτει από την αγάπη των πολιτών της Ροδόπης και γενικά της Θράκης» συνέχισε ο ίδιος ευχόμενος η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον, στο 3ο Φεστιβάλ Μπύρας το προσεχές καλοκαίρι με την ευχή αυτό να τύχει ακόμα μεγαλύτερης αποδοχής. 

Νατάσα Λιβεριάδου «Στο μέλλον να γίνονται τέτοια πράγματα για να βοηθιούνται όσοι περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη»

Την ικανοποίησή τους για το συγκεντρωθέν ποσό αλλά και τον φορέα στον οποίο διατέθηκαν εξέφρασε με τη σειρά του και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Γραμμόφωνο» κ. Ευθύμιος Πατρωνίδης, όπως αντίστοιχα και η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου ευχαριστώντας την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την επιλογή ευχόμενη τέλος στο μέλλον «να γίνονται τέτοια πράγματα για να βοηθιούνται όσοι περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.