Χριστουγεννιατικο bazaar του συλλογου Καρκινοπαθων και Φιλων Ν. Ροδοπης

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποίησαν φέτος το χριστουγεννιάτικό τους bazaar τα μέλη του συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης, «Δύναμη Ψυχής». Σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής, για δυο μέρες, τη Δευτέρα και την Τρίτη, εξέθεσαν χειροποίητα αντικείμενα, κατασκευασμένα από τα ίδια τα μέλη του συλλόγου. Μερικά από αυτά ήταν αξεσουάρ ένδυσης, όπως σκουφιά, φουλάρια και κασκόλ, ενώ περιλαμβάνονταν και ημερολόγια, γούρια, βραχιόλια και άλλα διακοσμητικά είδη. Τα έσοδα από αυτήν την προσπάθεια προορίζονται για την ενίσχυση του συλλόγου, με απώτερο σκοπό τη διάθεσή τους σε οικογένειες καρκινοπαθών, για ηθική και ουσιαστική στήριξη στις δυσκολίες, που έχουν να αντιμετωπίσουν.

«Υπάρχει συμμετοχή από τον κόσμο», υποστήριξαν η πρόεδρος κ. Αγγελική Καρχαδάκη και η αντιπρόεδρος κ. Ροδούλα Κοκκινάκη, αφού «παρ’ όλο, που υπάρχει οικονομική κρίση, ο κόσμος έρχεται και προσπαθεί να συνεισφέρει ακόμα και το παραμικρό, για να ενισχύσει το σύλλογό μας». Πέρα από την οικονομική ενίσχυση, που προσέφερε το bazaar στο σύλλογο και κατ’ επέκταση σε ανθρώπους, που αυτές ειδικά τις ημέρες το έχουν περισσότερη ανάγκη, έγινε και μια προσπάθεια εξωστρέφειας προς την τοπική κοινωνία. Εξ ου και σε ορισμένα από τα είδη, που διατίθεντο, υπήρχε και το λογότυπο του συλλόγου, ενώ στο χώρο του bazaar προσφερόταν η δυνατότητα στους επισκέπτες του να ενημερωθούν για το έργο του συλλόγου, αλλά και να εγγραφούν ως μέλη του.

Η κ. Καρχαδάκη υπογράμμισε την πλούσια δράση του νεοσύστατου συλλόγου, που με μια σειρά εκδηλώσεων προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας και να προσελκύσει το ενδιαφέρον καινούργιων μελών, προκειμένου να συνεισφέρουν με τον καλύτερο δυνατό και αποτελεσματικότερο τρόπο στο ιερό έργο, που έχει αναλάβει ο σύλλογος «Δύναμη Ψυχής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.