Χριστουγεννιατικο bazaar για καλο σκοπο απο το 2ο Νηπιαγωγειο Κομοτηνης

Τα χρήματα θα διατεθούν σε οικογένεια με βασικές καθημερινές ανάγκες - Ειρήνη Τσακίρη: «Ορισμένα πράγματα που από εμάς θεωρούνται αυτονόητα, όπως ένα γιορτινό γεύμα, για άλλους δεν είναι»

Μία εκδήλωση για καλό σκοπό ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της πόλης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής .
 
Όσοι συμπολίτες μας επέλεξαν το bazaar αγάπης του σχολείου για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν όμορφα στολίδια, ημερολόγια για το νέο έτος αλλά και τοπικά προϊόντα, τα έσοδα από τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση οικογένειας με βασικές καθημερινές ανάγκες.
 
«Μέσα από το bazaar ενισχύουμε τις δράσεις των παιδιών μας για διάφορες εκδηλώσεις του σχολείου, αλλά πάνω από όλα συνδράμουμε μια οικογένεια του σχολείου μας προκειμένου να έχει ένα αξιοπρεπές τραπέζι την ημέρα των Χριστουγέννων» ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ειρήνη Τσακίρη εξηγώντας πως πολλά από τα είδη ήταν φτιαγμένα από μαμάδες του σχολείου που θέλησαν να προσφέρουν έστω και το ελάχιστο.
 
 «Ορισμένα πράγματα που από εμάς θεωρούνται αυτονόητα, όπως ένα γιορτινό γεύμα, για άλλους δεν είναι. Ωστόσο το καλό είναι πως η οικογένεια που πληροφορηθήκαμε πως έχει ανάγκη είναι μόνο μία» σημείωσε για να κλείσει με ένα μήνυμα ανθρωπιάς. «Επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο για εμάς και τον συνάνθρωπό  μας . Πιστεύω πως όλοι αυτό θα πρέπει να κάνουμε, να ρωτήσουμε, δηλαδή, τον διπλανό μας αν χρειάζεται κάτι. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως κι εμείς οι ίδιοι σε μία παρόμοια θέση», υπογράμμισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.