Χριστουγεννιατικο bazaar

Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητες κατασκευές -που φιλοτέχνησαν τα παιδιά από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΕΠΙΛΟΓΗ»- διοργάνωσε η διοίκηση του Κέντρου με σκοπό να ενισχύσει την UNICEF.

Με διαφορετικό τρόπο αποφάσισε να γιορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “ΕΠΙΛΟΓΗ”, διοργανώνοντας Χριστουγεννιάτικο bazaar για να ενισχύσει την UNICEF. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κατασκευασμένα από τα παιδιά που παρακολουθούν τα μαθήματα του Εργαστηρίου του Κέντρου «ΕΠΙΛΟΓΗ», καθώς και προσφορές των επαγγελματιών της πόλης θα μπορούσε να δει και να αποκτήσει κανείς στο Χριστουγεννιάτικο bazaar, που φιλοξενήθηκε προχθές το απόγευμα στο χώρο του καταστήματος Joy planet στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis.

«Σήμερα διοργανώνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο bazaar υπέρ της UNICEF με σκοπό να ενισχύσουμε την Οργάνωση. Σκεφτήκαμε φέτος ν’ αλλάξουμε την γιορτή μας, να την κάνουμε λίγο διαφορετική. Μας πρότεινε η UNICEF και γι’ αυτό το σκοπό είμαστε σήμερα εδώ, πουλώντας χειροποίητες κατασκευές. Είχαμε φτιάξει ένα εργαστήρι παιδιών,όπου κάθε βδομάδα προετοιμάζαμε τα χριστουγεννιάτικά μας», ανέφερε η Ιουλία Κωνσταντινίδου από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “ΕΠΙΛΟΓΗ”, η οποία ευχαρίστησε με την ευκαιρία τη διεύθυνση του καταστήματος Joy planet για την ευγενική χορηγία του χώρου. «Ευχαριστούμε το κατάστημα Joy planet στη Kosmopolis που μας παρέχει το χώρο», καθώς και όλους τους επαγγελματίες της Κομοτηνής που «μας στήριξαν με τις προσφορές τους».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.