Χριστουγεννιατικη γιορτη για τα παιδια των αστυνομικων υπαλληλων

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών τoυ νομού μας διοργάνωσε την Τρίτη το απόγευμα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλακών. Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με ένα πελώριο παιχνιδότοπο για τους μικρούς και έναν πλούσιο μπούφε με εδέσματα και ποτά για τους μεγάλους, δεν άργησε να πλημμυρίσει με χαρούμενες φωνές και όμορφα χαμόγελα. Τα παιδιά απήλαυσαν για ώρες το ανέμελο παιχνίδι τους, ενώ οι μεγαλύτεροι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, αυτή τη φορά για εξωυπηρεσιακά θέματα, και να ξεφύγουν για λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Παράλληλα, οι διοργανωτές είχαν προνοήσει να «φιλοξενούν» τον ίδιο τον «Αϊ Βασίλη», που μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ολοζώντανοι αγαπημένοι παιδικοί ήρωες, που έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Ομάδα παιδιών μάλιστα τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έψαλλε τα κάλαντα, ενώ πραγματοποιήθηκε και ένα θεατρικό δρώμενο, που εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους. Την εκδήλωση, τέλος, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Χρήστος Φωτόπουλος, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Ροδόπης, κ. Κοκμοτός. Άπαντες έμειναν ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση και ανάμεσα στις ευχές, που αντάλλαξαν, ήταν και η επανάληψή της την επόμενη χρονιά.

Σταυρούλα Τζατζανά,
«Να γιορτάσουμε και να γίνουμε και οι μεγάλοι απόψε παιδιά»

«Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς και αγάπης», δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, κ. Σταυρούλα Τζατζανά, «γιʼ αυτό και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων διοργάνωσε αυτή την γιορτή, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του κυρίου και να ανταλλάξουμε ευχές για χαρούμενο και ευτυχισμένο καινούργιο χρόνο». «Όλοι μαζί», προέτρεψε, «να γιορτάσουμε και να γίνουμε και οι μεγάλοι απόψε παιδιά».

Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων
«Αυτές οι εκδηλώσεις είναι μια τονωτική ένεση και για εμάς»

Ο κ. Φωτόπουλος εξήρε την πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και τόνισε πως «τα παιδιά των αστυνομικών, παρά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι γονείς τους καθημερινά για την εκπλήρωση της αποστολής τους, πρέπει να γιορτάσουν κι αυτά οικογενειακά». «Αυτές οι εκδηλώσεις», συνέχισε, «είναι μια τονωτική ένεση και για εμάς, αφού και αυτές τις μέρες οι αστυνομικοί, όπως είναι φυσικό, δεν απομακρύνονται, αλλά αντίθετα υπερβάλουν εαυτόν, για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σχετικά με την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος, που αυτές τις μέρες βρίσκει και πιο πρόσφορο έδαφος».

«Πέρα από τις ευχές και από την τύχη, πρέπει να καταβάλλονται και οι προσπάθειες»

Παρατήρησε δε στη συνέχεια ότι «υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά, που δε γνωρίζουν τις δυσκολίες, που θα αντιμετωπίσουν στις ζωή τους, τις δυσκολίες, που περνούν οι γονείς τους και όλοι οι συμπολίτες μας, και το χαμόγελο είναι στα χείλη τους». Τους ευχήθηκε να έχουν καλή πρόοδο και να επιτύχουν τους στόχους τους κατά τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «πέρα από τις ευχές και από την τύχη, που πρέπει να υπάρχει, πρέπει να καταβάλλονται και οι προσπάθειες από την πλευρά όλων». «Από την πλευρά τη δική μου», συνέχισε, «ως εκπροσώπου των γονέων τους, τους διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε τα ζητήματα, που απασχολούν τους αστυνομικούς, δηλαδή τα εργασιακά, τα θεσμικά και τα οικονομικά, να έχουν θετικά αποτελέσματα». Κατέληξε δε τονίζοντας ότι το μήνυμα της εκδήλωσης θα πρέπει να είναι η ελπίδα, την οποία οι αστυνομικοί την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε εργαζόμενο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.