Χριστουγεννα στην κορυφη για το τμημα βολει της ΑΕ Κομοτηνης

ΑΕ Κομοτηνής – ΑΟ Ορεστιάδας 3-0

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του ΑΟ Ορεστιάδας, του οποίου και επιβλήθηκε με 3-0. Με αυτήν τη νίκη, η ομάδα της Κομοτηνής παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας υποσχέσεις για μεγάλες επιτυχίες μέσα στο 2020.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Κιοσσέ απέδειξαν πως είχαν το γήπεδο εντός του παρκέ και όχι στις γιορτές των Χριστουγέννων, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και παίζοντας σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ρόστερ των «Κιτρινόμαυρων» αγωνίζονται κορίτσια που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και συγκεκριμένα η Βιβή και Μάρθα Ανθοπούλου, Νικολέτα Φράγκατζη, Αποστολία Σκαρμούτσου και οι Κορασίδες Κωνσταντίνα Γεωργιάδου και Εβελίνα Γιαννακίδου .

Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-10

ΑΕ Κομοτηνής (Κιοσσές): Ανθοπούλου Μάρθα, Γιαννακίδου, Διαμαντή, Καριοφυλλίδου, Ανθοπούλου Βιβή, Βογιατζή (λ), Φράγκατζη (λ), Γεωργιάδου, Κατσιμάνη, Μπλέτσα, Σκαρμούτσου

ΑΟ Ορεστιάδας (Κόβατς):  Αμπελίδη, Μπιμπούδη, Κουτρούμπα, Ματράκα, Μαρασλή, Μουρδάλα, Παπαδοπούλου, Πέτρογλου, Τζαφέρη, Τζιώρτα, Γουγούση, Μπαρμπούδη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.