Χρηστος Τουβε: Το «μονοπατι» του τον εφερε στην Θρακη

Θερμή η ανταπόκριση στην παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τίτλο «Το Μονοπάτι της αλήθειας 33» σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

Με περισσότερες από 50 παρουσιάσεις σε όλη την Ελλάδα, σε διάστημα τριών ετών, το πρώτο του συγγραφικό πόνημα στην 4η πλέον έκδοσή του, ένα από τα μεγαλύτερά του όνειρα, την παρουσίαση δηλαδή του βιβλίου του στην Μεγάλη του  Γένους Σχολή πραγματοποιημένο αλλά και το δεύτερο κατά σειρά βιβλίο του εκδομένο, επέστρεψε στην Κομοτηνή ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας κ. Χρήστος Τούβε.
 
«Το μονοπάτι της αλήθειας 33», δηλαδή το δεύτερο βιβλίο του Χρήστου Τούβε, αποτέλεσε την αφορμή για την επιστροφή του στην Κομοτηνή το απόγευμα της Κυριακής, 25 Φεβρουαρίου.
 

Στο ίδιο αγαπημένο του μέρους, ήτοι το All Day Café Bar «Σβούρα» όπου πριν από δύο περίπου χρόνια παρουσίασε το «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια» παρέα με φίλους του, όπως επιλέγει ο ίδιος να τους χαρακτηρίζει, παλιούς και νέους, όπως οι κ.κ. Νατάσσα Βαφειάδου και Σάββας Καμενίδης, δημοσιογράφος και ιατρός – πνευμονολόγος, οι οποίοι συντόνισαν και μίλησαν αντίστοιχα για το βιβλίο καθώς και την κ. Σταύρουλα Πεχλιβάνη, γνωστή επιχειρηματία της πόλης και τη μοναδική γυναίκα στο Δ.Σ. του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
 

Σε μια παρουσίαση, πρωτότυπη και διαφορετική, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Χρήστος Τούβε, που από τα πρώτα του συγγραφικά βήματα, επέλεξε το διαφορετικό βασισμένος στις δυνάμεις του, αλλά και τα πρότυπα του εξωτερικού, παίρνοντας το «μονοπάτι» της αυτοέκδοσης.
 
Μία παρουσίαση, ως άλλη συνέντευξη του συγγραφέα, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική του «αλήθεια», τα όνειρά του, τη συγγραφή αλλά και τις έννοιες που εμπεριέχονται και για τις οποίες γράφει στο βιβλίο, αναλύοντας τα 33 μονοπάτια, που έχει επιλέξει ο ίδιος να ακολουθήσει στην ζωή του και τον έχουν φέρει στο σήμερα.
 

Κάνοντας δια μέσου οπτικοακουστικού υλικού και ένα σύντομο απολογισμό της πορείας του αυτής, η οποία, αν κρίνει κανείς από την θερμή ανταπόκριση του κόσμου το απόγευμα της Κυριακής, αναμένεται πλούσια σε εμπειρίες και επιτυχίες.
 
Ο ίδιος επέλεξε αυτή τη φορά η Κομοτηνή και η Θράκη, να αποτελέσουν τους πρώτους σταθμούς της νέας πολύχρονης περιοδείας του, για την παρουσίαση του «Το μονοπάτι της αλήθειας 33». Από άποψη προσέλευσης κόσμου αλλά και της αγάπης που πήρε, η Κομοτηνή έκανε καλό «ποδαρικό» το οποίο ευελπιστούμε να τον ακολουθήσει και στην πορεία. 

Θερμό το καλωσόρισμα και στην Αλεξανδρούπολη 

Της εκδήλωσης παρουσίασης στην Κομοτηνή προηγήθηκε η αντίστοιχη εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη, όπου βρέθηκε ο συγγραφέας καλεσμένος του Βιβλιοχαρτοπωλείου Δημητριάδης.
 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, στον χώρο του βιβλιοπωλείου, όπου το κοινό του Έβρου τον υποδέχθηκε θερμά για ακόμα μία φορά.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του NRG 98,5, συγγραφέας και φιλόλογος κ. Χρήστος Μπαμπαλής ήταν ο συντονιστής της εκδήλωσης, αλλά και της συνέντευξης που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αυτής, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η κ. Καίτη Μακρή, προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης και η συγγραφέας – ποιήτρια κ. Αναστασία Παπαδάκη.
 

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι ιθύνοντες του Βιβλιοπωλείου Δημητριάδης και η ραδιοφωνική παραγωγός Στέλλα Καραμήτρου.
 
Η υποδοχή του κοινού ήταν ιδιαίτερα θερμή και στην Αλεξανδρούπολη, με πολλούς εκ των παρευρισκομένων να δράττουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον συγγραφέα με το τέλος της παρουσίασης καθώς και να πάρουν τα υπογεγραμμένα αντίτυπα τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.