Χουσειν Ερδεμ, Υποψηφιος Δημαρχος Αρριανων

«Ο Συνδυασμός μας είναι υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός»

«Ο συνδυασμός μας είναι Ανεξάρτητος και δεν τελεί υπό την ομπρέλα κανενός κόμματος» ξεκαθαρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών κ. Χουσεΐν Ερδέμ σε γραπτή του δήλωση με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας των Αθηνών που τον παρουσίασε ως υποψήφιο με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο συνδυασμός μας είναι υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών για να υπογραμμίσει πως «με ενδιαφέρουν μόνο ο Δήμος και οι συνδημότες μου».
 
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Χουσεΐν Ερδέμ είναι η εξής:
 
«Ως υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Αρριανών θα ήθελα να κάνω κάποιες διευκρινήσεις στους συνδημότες μου. Ο συνδυασμός μας είναι υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός, αφού έχουμε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις,  καθότι πιστεύουμε ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η προσφορά υπηρεσιών για το καλό των δημοτών είναι υπεράνω κομμάτων και πολιτικών σκοπιμοτήτων. Με αυτή την σκέψη δημιουργούμε ένα υπερκομματικό συνδυασμό που αποτελείται από ικανούς ανθρώπους που θα διοικήσουν αύριο με ζήλο και αγάπη τον Δήμο Αρριανών, αφού η μοναδική τους σκέψη από τώρα είναι η προσφορά στον δημότη, για την πρόοδο της περιοχής που δυστυχώς σήμερα υστερεί από πολλά πράγματα.
 
Επ’ ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ σε ακούσματα που έχουμε καθότι πριν από καιρό εφημερίδα των Αθηνών είχε αναφερθεί και στο όνομά μου με κείμενο που είναι πέρα για πέρα αναληθές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εγώ δεν είχα την στήριξη από κανένα κόμμα αλλά ούτε και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν καθαρά και μόνο δική μου απόφαση και των συνεργατών φίλων μου να κατεβάσουμε υπερκομματικό συνδυασμό στο Δήμο Αρριανών, κάτι που σήμερα γίνεται πραγματικότητα.
 
Ο συνδυασμός μας είναι «Ανεξάρτητος» και δεν τελεί υπό την ομπρέλα κανενός κόμματος.
 
Ως νέος επιστήμονας με ενδιαφέρουν μόνο ο Δήμος και οι συνδημότες μου, που σήμερα αναζητούν διακαώς έναν νέο δήμαρχο στην περιοχή, δραστήριο, με οράματα και αξιόλογους συνεργάτες που έχουν μεγάλη διάθεση για προσφορά  στον τόπο τους και θα διοικήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον Δήμο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.