«Χοροταξιο»: Ο νεος πολυχωρος τεχνης της Κομοτηνης

«Να χορεύεις σημαίνει να βγαίνεις από τον εαυτό σου. Πιο μεγάλος, πιο όμορφος, πιο δυναμικός» είχε πει κάποτε η γνωστή και πολυβραβευμένη αμερικανίδα χορεύτρια και χορογράφος Agnes De Mille.

Όσοι ασχολούνται σε επαγγελματικό επίπεδο  με την τέχνη του χορού ή όσοι διαθέτουν το ταλέντο της κίνησης σίγουρα το γνωρίζουν καλά.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα συμπολίτισσάς μας που επί σκηνής κάνει πράξη τα προαναφερθέντα είναι αυτό της Γιούλης Ιωαννίδου, η οποία στην πιο πρόσφατη μουσικοθεατρική της παράσταση, το “Birld’s Lament” που ανέβηκε τον περασμένο χειμώνα στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής μαζί με την ηθοποιό Μυρσίνη Λαντζουράκη, βγήκε από τον εαυτό της, «μεγάλωσε», ομόρφυνε, γοήτευσε…

Η Γιούλη γνωρίζει καλά την ομορφιά – γοητεία του χορού, αλλά και τα όσα αυτός έχει να προσφέρει τόσο σε επίπεδο πνεύματος όσο και σε επίπεδο ευεξίας και τα τελευταία χρόνια έχει μοιραστεί με το φιλοθέαμον κοινό της Κομοτηνής, μέσω των παραστάσεών της, ένα μικρό δείγμα τους.

Από φέτος όμως, συγκεκριμένα από τον προσεχή Οκτώβριο, με την ολοκλήρωση μίας χρόνιας προσπάθειάς της, που αποτελεί και την υλοποίηση ενός μεγάλου ονείρου για την ίδια, η Γιούλη θα μοιράζεται το πάθος και την αγάπη της για την τέχνη του χορού σε ευρεία κλίμακα.

Το όνομα αυτού «Χοροτάξιο». Όχι απλά μία σχολή χορού, αλλά ένας πολυχώρος τέχνης που κοσμεί πλέον το κέντρο της πόλης και ο οποίος αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον προσεχή Οκτώβριο, προσφέροντας πληθώρα επιλογών για μικρούς και μεγάλους που δεν περιορίζονται μόνο στο φάσμα του χορού.

Εν αναμονή δε επίσημων ανακοινώσεων για τα όσα το «Χοροτάξιο» θα φέρει στην ζωή μας, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από τα promo βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στην επίσημη σελίδα του χώρου στα social media, εξίσου πρωτότυπα και «αυθεντικά», καθώς παρουσιάζουν τον εντυπωσιακό, κατά κοινή ομολογία, χώρο μέσα από την τέχνη του χορού.

Αναμένουμε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.