Χορος, κεφι και Καππαδοκικα ακουσματα (+Βιντεο)

Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης «Ο Μέγας Βασίλειος»

Πολύ χορό αλλά και κέφι είχε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης «Ο Μέγας Βασίλειος» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη».

Για ακόμα μια φορά τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συναντήθηκαν για να χορέψουν, να τραγουδήσουν αλλά και να στη ρίξουν το σύλλογο, υπό τον ήχο των Λαλητάδων και τη βοήθεια της κ. Κατίνας Μισαηλίδου

«Την ημέρα αυτή την έχουμε αφιερωμένοι στους ανθρώπους μας, κυρίως αυτούς που είναι μεγαλύτεροι, μιας και αυτοί κατά βάση διασκεδάζουν μια φορά το χρόνο, και περιμένουν αυτή την ημέρα για αν περάσουν καλά» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Φαρασόπουλος, ευχαριστώντας τον κόσμο για την προσέλευσή του.

Άλλωστε θεωρεί πως η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όσους ασχολούνται με τον πολιτιστικό τομέα, είναι να προσελκύσουν τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτές τις εκδηλώσεις, και αυτή η προσπάθεια φέτος έφερε καρπούς, με τη συμμετοχή να ξεπερνά σε μεγάλο βαθμό τις προηγούμενες χρονιές.

Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκε και η κ. Κατίνα Φαρασοπούλου –Μισαηλίδου για την προσφορά της γενικότερα στον πολιτισμό, με τον κ. Φαρασόπουλο να σημειώνει πως «όποια πέτρα και αν σηκώσεις, στο τραγούδι, τις ιστορίες, ό,τι έχει σχέση με την Καππαδοκία και τη μικρά Ασία θα βρεις από κάτω την κ. Κατίνα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.