«Χωριζουν» οι δρομοι της ΑΕ Κομοτηνης με τον Γεωργιοπουλο

Ο Ηλίας Κρεούζης θα προσανατολιστεί για λύση εκ των έσω ώστε να καλύψει το κενό

Μπορεί πριν λίγες ημέρες να ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον λίμπερο Βάιο Γεωργιόπουλο, τελικά άλλαξαν τα πλάνα, καθώς ο αθλητής δεν θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για να συνεχίσει φέτος τις σπουδές του στην Κομοτηνή.

Έτσι λοιπόν δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕ Κομοτηνής και ο Ηλίας Κρεούζης καλείται να βρει λύση εκ των έσω για να καλύψει αυτήν την απώλεια, καθώς σε αυτήν την θέση αγωνίζεται ο Χρήστος Ποιμενίδης ενώ σίγουρα ο νεαρός τεχνικός θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό με κάποιον ακραίο ή δίνοντας ευκαιρίες στον νεαρό Πετρίδη.

Σίγουρα πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για τους «Κιτρινόμαυρους», παρόλα αυτά ο σχεδιασμός συνεχίζεται κανονικά και η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Φάνηκαν και σε αυτήν την περίπτωση οι επιπτώσεις του κορωνοϊού σε όλα τα επίπεδα, καθώς αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που κάνει λόγω για εξ αποστάσεως διδασκαλία του χειμερινού εξαμήνου τότε πολλές ομάδες όλων των αθλημάτων θα αντιμετωπίσουν τεράστιο πρόβλημα… βιωσιμότητας.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.