Χωρις θερμανση τη Δευτερα το Δημαρχειο Κομοτηνης

Λόγω μη παράδοσης πετρελαίου από τον προμηθευτή

Χωρίς θέρμανση ήταν το πρωί της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου το Δημαρχείο Κομοτηνής, σε μια από τις πιο κρύες μέρες του φετινού χειμώνα.
 
Ο λόγος του προβλήματος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη, ήταν το γεγονός ότι ο ανάδοχος της τροφοδοσίας με πετρέλαιο του Δήμου Κομοτηνής δεν εκπλήρωσε τις συμβατικές του υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς πετρέλαιο οι δεξαμενές του κεντρικού κτιρίου.
 
Από την πρώτη στιγμή έγιναν προσπάθειες για να επιλυθεί το ζήτημα, ενώ όπως σημείωσε ο κ. Πετρίδης, ήδη έχει εκκινήσει τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος και η σύμβαση, λόγω της μη εκπλήρωσης των υποχρεώσεων από τον προμηθευτή.
 
Για το θέμα έκανε ανάρτηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολη-τική Ανατροπή» κ. Ελένη Λαφτσή, η οποία έγραψε:
 
«Με διοίκηση Πετρίδη και των διαδόχων του, πάμε μπροστά!; Χωρίς θέρμανση στις κεντρικές υπηρεσίες του δήμου, μέσα στην καρδιά του χειμώνα, υπάλληλοι-ήρωες-με τα παλτό προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας. Κατά τα άλλα 8.300.000 ευρώ το αποθεματικό του δήμου για το 2018. Αποδεικνύεται η παντελής έλλειψη σχεδίου ακόμη και για τη διαχείριση της καθημερινότητας, ποσό μάλλον για το αύριο της πόλης και των οικισμών της!». Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.