Χωρις τελος οι συλληψεις για μαστρωπεια

Σήμερα και ώρα 01.00 συνελήφθησαν στον Άρατο Σαπών ο Αγγελάκης Γεώργιος του Παναγιώτη, ετών 51, επιχειρηματίας και ο αδελφός του Θεόδωρος ετών 44, όταν διαπιστώθηκε ότι οι εν λόγω δράστες προήγαγαν από κοινού σε πορνεία κατ΄ επάγγελμα και για κερδοσκοπία αλλοδαπές που εργαζόταν στο κατάστημα με την επωνυμία DELAMOR ιδιοκτησίας του πρώτου δράστη. Οι παράνομες επαφές πραγματοποιούνται τόσο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο κατάστημα όσο κι έξω από αυτό σε αυτοκίνητα και ξενοδοχεία.

Συγκεκριμένα σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής, κατελήφθη πελάτης του καταστήματος σε ερωτική συνεύρεση με αλλοδαπή που δούλευε σε αυτό. Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι κατεβάλε στον δεύτερο δράστη 15.000 για το ραντεβού με τη νεαρή γυναίκα.

Μαζί με τους δύο δράστες συνελήφθησαν και 15 Ρουμάνες γυναίκες του καταστήματος οι οποίες εκδίδονταν για τους δύο συλληφθέντες ενώ κατασχέθηκαν και το ποσό των 85.000 δρχ, που προέρχονται από την σωματεμπορία.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Εξάλλου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, οι Πασχαλίδης Χαράλαμπος του Δημητρίου, ετών 37, επιχειρηματίας και ο Πάτσος Ιωάννης του Αθανασίου, ετών 26, σερβιτόρος, όταν μετά από πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες εκδίδουν και προάγουν από κοινού, κατ’ επάγγελμα και για κερδοσκοπία σε πορνεία αλλοδαπές σερβιτόρες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κέντρου διασκέδασης με την επωνυμία «BIZZARE” ιδιοκτησίας του πρώτου δράστη στη Κομοτηνή έναντι 30.000.

Συγκεκριμένα σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω κατάστημα συνελήφθη πελάτης, ο οποίος ομολόγησε ότι κατέβαλε 60.000 στον δεύτερο δράστη για την ερωτική συνεύρεση διαδοχικά με δύο αλλοδαπές οι οποίες και συνελήφθησαν.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.