Χωρις Παπαγγελη συνεχιζει ο Ευριπιδης Στυλιανιδης

Και του χρόνου!

Και ενώ ζούμε στην εποχή της «επέλασης» των fake news, υπάρχει μία ημέρα κατά την οποία οι ψευδείς ειδήσεις όχι απλά δικαιολογούνται, αλλά το αναγνωστικό κοινό τις περιμένει με ανυπομονησία, για να «κρίνει» τη φαντασία και το χιούμορ των συντακτών.

Η 1η του Απρίλη ή αλλιώς πρωταπριλιά, είναι γνωστή για τα ψέματά της και μάλιστα τα καλοπροαίρετα εξ αυτών αποτελούν παραδοσιακό έθιμο της ημέρας. Πιστοί στις παραδόσεις μας και στον «ΠτΘ» λοιπόν ένεκα της ημέρας, αλλά και της δοξασίας που λέει ότι όποιος καταφέρει με το ψέμα του να πείσει κάποιον άλλον, θα έχει καλή τύχη, αφιερώσαμε το φετινό μας πρωταπριλιάτικο στον πρώην υπουργό και Ροδοπίτη πολιτικό Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Η δημοσιογραφική ομάδα του «ΠτΘ» σκαρφίστηκε τη συνεργασία του λοιπόν με την πρότινος διαγραφείσα από τη ΝΔ Έλλη Παπαγγελή, την οποία και θέσαμε ως επικεφαλής του πολιτικού του γραφείου στην Αθήνα, συνοδεύοντας φυσικά την είδηση από τις απαραίτητες δηλώσεις επιβεβαίωσης δια στόματος του κ. Στυλιανίδη αλλά και το σχετικό φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των κολακευτικών σχολίων.

Το αν θα είμαστε καλότυχοι ή όχι αυτή τη χρονιά, θα το δείξει η πορεία, καθότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν σχολιάζοντας την «σύμπτωση» της ημέρας, ωστόσο αν κρίνουμε από τα σχόλια και τις αντιδράσεις μάλλον η επιλογή του θέματος κρίθηκε επιτυχημένη.

Σε σημείο μάλιστα που κάποιοι «χειροκρότησαν» την φερόμενη ως επιλογή του Ροδοπίτη πολιτικού.

Σε κάθε περίπτωση… και του χρόνου! ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.