Χωρις φιλαθλους ο Ολυμπιακος στην Ξανθη

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αποφασίστηκε κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και Π. Α. Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα SUPERLEAGUE, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Οκτώβρη και ώρα 19:30, στα Πηγάδια – Ξάνθης» να μη χορηγηθούν και διατεθούν εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα για λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης. Επίσης αποφασίστηκε να απαγορευθεί η πρόσβαση και η προσέγγιση στο γήπεδο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά και στους φιλάθλους της Ξάνθης που δεν κατέχουν κάρτα μέλους της ομάδας της γειτονικής πόλης.

 

Επίσης από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας με προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δε θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο η προσέγγιση στο γήπεδο που δεν θα έχει μαζί του την κάρτα μέλους – φιλάθλου της Ξάνθης ή εισιτήριο και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο για αντιπαραβολή των ατομικών τους στοιχείων. Τέλος δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα καθώς και οποιουδήποτε άλλου συναφούς αντικειμένου που απαγορεύεται από την σχετική περί αθλητισμού νομοθεσία. Από την Αστυνομική Διεύθυνση επίσης καλούνται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο.

Ζευγάρι απατεώνων με δράση και στην Καβάλα

Εξακριβώθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας, τα στοιχεία δύο ατόμων, ενός 33χρονου και μιας 25χρονης, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτη σε βάρος μιας 41χρονης, κατοίκου Χρυσοχωρίου Καβάλας. Ειδικότερα, την 1η Οκτωβρίου, ο 33χρονος τηλεφώνησε στην γυναίκα εκ μέρους (υποτίθεται) του Ταμείου Κληρικών Ελλάδος και την έπεισε να καταθέσει χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει στην 25χρονη. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις σε περιοχές της Εύβοιας, Σύρου, Ρόδου και Αρκαδίας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Το μεσημέρι της 11 Οκτώβρη συνελήφθη στην Κομοτηνή από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής 44χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, γιατί σε νόμιμο αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε στην κατοχή του μια χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (2,7) γραμμαρίων. Ακολούθως σε νόμιμη έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν δεκατρείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (133) γραμμαρίων καθώς και οκτώ νομίσματα Βυζαντινής Εποχής και δύο νομίσματα υστερορωμαϊκής εποχής. Οι ναρκωτικές ουσίες και τα αρχαία νομίσματα κατασχέθηκαν.

 

Επίσης την ίδια μέρα στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, συνελήφθη 36χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, γιατί κινούμενος πεζός κρίθηκε ύποπτος και σε νόμιμη αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του δύο χάρτινες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (3,3) γραμμαρίων και μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (7,6) γραμμαρίων. Στη συνέχεια παρέδωσε οικειοθελώς μία ακόμη χάρτινη συσκευασία την οποία απέκρυπτε στην οικία του και περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (2,5) γραμμαριών. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.