Χορηγια της Japan Tobacco για τις κτιριακες εγκαταστασεις της ΠΥ Ξανθης

Χρηματοδότησε εξολοκλήρου την εγκατάσταση δύο εκ των τεσσάρων ρολών του γκαράζ

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία της Japan Tobacco International (JTI) επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης. Η αντιπροσωπεία ήταν τριμελής και αποτελούνταν από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της JTI στην Ελλάδα, κ. Victor Crespo, την Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας της JTI, κ. Πέγκυ Δόριζα και τον Διευθυντή του Εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ κ. Azhaiyp Kozhakhmetov.
 
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της Διοίκησης της Π.Υ. Ξάνθης ενόψει της ολοκλήρωσης της χορηγίας που υλοποίησε η ανωτέρω εταιρία προς τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Π.Υ. Ξάνθης.
 
Συγκεκριμένα η εταιρία στο πλαίσιο των δράσεών της για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Ξάνθης και με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Υπηρεσίας, χρηματοδότησε εξολοκλήρου την εγκατάσταση δύο εκ των τεσσάρων ρολών (ακριανών) του γκαράζ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης.
 
Ο Διοικητής και το προσωπικό της Π.Υ. Ξάνθης ευχαρίστησαν τόσο την εταιρία όσο και
τους αντιπροσώπους της για την ευγενική και χρήσιμη χειρονομία τους, επιβεβαίωσαν την πολύ καλή συνεργασία του προσωπικού της εταιρίας με την Π.Υ. σε θέματα εκπαίδευσης και πυρασφάλειας και ευχήθηκαν η συνεργασία αυτή να έχει συνέχεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.