Χορευοντας την καθε πολυτιμη στιγμη της ζωη μας (+videos)

Κατάμεστο το Θερινό ΔΗΠΕΘΕ στην τελική παράσταση της Σχολής Χορού Let’s Dance «Η ζωή μου ανάποδα»

Πώς θα ήταν αν ζούσαμε την ζωή μας ανάποδα; Αν τελικά ξεκινούσαμε από υπερήλικες και καταλήγαμε μωρά, ολοκληρώνοντας τον «κύκλο» της ζωής μέσα σε ένα «πολυτελές σπα με όλα τα κομφόρ» όπως παρουσίασε την κοιλιά της μητέρας μας ο γνωστός Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Γούντι Άλεν;
 

Ο Χρήστος Δαλκυριάδης και ο Γιάννης Γιανναράκης, έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης, 21 Ιουνίου, μια πολύ καλή απάντηση στο ερώτημα τούτο, αναβιώνοντας στη σκηνή του Θερινού ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, όλα τα σημαντικά στάδια της ζωής ενός ανθρώπου, αντίστροφα, δίνοντας «ζωή» στο σενάριο που επιμελήθηκε ο πρώτος με την συνεργασία της φιλολόγου κ. Ζωής Ρωσσίδου.
 

Ο Χρήστος και ο Γιάννης περιέγραψαν το «Η ζωή μου ανάποδα» με λόγια, στην πράξη όμως ο θάνατος, τα γηρατειά, ο έρωτας, η εφηβεία, τα ανέμελα παιδικά χρόνια αναβίωσαν επί σκηνής χορευτικά, από τους 160 και πλέον χορευτές και χορεύτριες της Σχολής Χορού “Let’s Dance”, οι οποίοι αποχαιρέτισαν κατ’ αυτόν τον τρόπο τη φετινή χορευτική τους χρονιά.

Μαθητές και καθηγητές της Let’s Dance έκαναν έναν χορευτικό απολογισμό της ζωής όλων μας, χορεύοντας επί σκηνής τα χαμόγελα,  τις ευτυχισμένες και τις δυστυχισμένες στιγμές της ζωής μας, την αγάπη, τον έρωτα, την φιλία αλλά και την προσπάθεια. Με βασικό μήνυμα, ότι από τα πάντα οφείλουμε να βγαίνουμε «όρθιοι». Όπως ο χορός μας μαθαίνει από τα πρώτα μας βήματα να στεκόμαστε όρθιοι και να περπατάμε σωστά.
 

Ένας «περίπατος» λοιπόν σε όλα τα στάδια της ζωής μας, αναβίωσε στη σκηνή του Θερινού ΔΗΠΕΘΕ, με το σύνολο των πολυπληθών τμημάτων της “Let’s Dance” σε latin, hip hop, jazz και σύγχρονους  χορευτικούς ρυθμούς, αλλά και σε ρυθμούς pole dancing, που εντυπωσίασε κάθε έναν από τους παρευρισκομένους στο, κατάμεστο στην κυριολεξία, ΔΗΠΕΘΕ. Τους παρευρισκομένους, που καταχειροκρότησαν τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους χορευτές, αλλά και το σύνολο των συντελεστών και έσπευσαν να αποθανατίσουν κάθε στιγμή της παράστασης.

Μια παράσταση η οποία τελείωσε με όλη την «οικογένεια» της Let’s Dance επί σκηνής να εύχεται «καλό καλοκαίρι» αλλά και μία ακόμα καλύτερη και γεμάτη επιτυχίες χρονιά, η οποία σύμφωνα με το ραντεβού που δόθηκε από τη σκηνή δια στόματος της ιδιοκτήτριας κ. Βενετίας Λασκαρίδη, ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς από τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Περισσότερες φωτογραφίες από την παράσταση εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.