«Χιλια συν ενα χαμογελα»

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής «Χίλια συν ένα χαμόγελα», με στόχο να κάνουν πιο χαρούμενες τις ημέρες των εορτών τόσο για τους μικρούς όσο και τους μεγάλους μας συμπολίτες.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου (REX) -και όχι στην πλατεία της πόλης όπως ήταν προγραμματισμένο- πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου λόγω της καταρρακτώδους βροχής, παρουσία των μικρών από τους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής, της Παιδικής χορωδίας του Δήμου, της μπάντας του Δήμου, μιας μεγάλης παρέας από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έκλεισε με την συναυλία των Ονειράμα και μικρό πάρτι.

Όλες τις υπόλοιπες ημέρες, οι εκδηλώσεις που αφορούν στα παιδιά θα πραγματοποιούνται παρουσία ειδικών παιδαγωγών, παιδαγωγών των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κομοτηνής και εξειδικευμένων ψυχαγωγών. Όπως ενημέρωσε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Φελίνα Καζάκου, σε περίπτωση κακοκαιρίας όλες οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στην αίθουσα του REX.

Η κ. Καζάκου ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, τονίζοντας ότι «θα περάσουμε πολύ όμορφα, θα γιορτάσουμε μικροί και μεγάλοι εδώ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή γούρικη χρονιά, γεμάτη υγεία, και να γίνουμε παιδιά μαζί με τα παιδιά μας». Ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στη γιορτή παρά την κακοκαιρία, καθώς επίσης και όσους έχουν συμβάλλει με την προσπάθειά τους στην επιτυχία των φετινών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων και των χορηγών. «Ήταν πολύ συγκινητική η ανταπόκριση όλων».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.