Χελιδονισματα 2017

Μουσικό Σχολείο και Σύλλογος Βυζαντινού Φρουρίου υποδέχονται την άνοιξη - Την Παρασκευή 17 Μαρτίου

Το Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Κομοτηνής και ο πολιτιστικός σύλλογος «Βυζαντινού Φρουρίου» αναβιώνουν και φέτος το δρώμενο «Χελιδονίσματα», σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑΚ και τη συμμετοχή των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όσων συλλόγων επιθυμούν.            
 
Την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 08.30 π.μ., οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής θα ξεκινήσουν από το χώρο του σχολείου και θα περιηγηθούν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, μαζί με όσες τάξεις δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων επιθυμούν να τους συναντήσουν στη διαδρομή τους, τραγουδώντας τα κάλαντα της Άνοιξης με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.
 
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο  – ΙΚΑ – Περιφέρεια ΑΜΘ – Δημαρχείο -Αντιπεριφέρεια-Δικαστήρια – Πλ. Αρχ. Χρυσάνθου – οδός Ν. Γρηγορά-οδός Βενιζέλου-Πλατεία Ειρήνης.
 
Στην οδό Ν. Γρηγορά, όπου υπάρχει τμήμα του βυζαντινού φρουρίου, θα γίνει συνάντηση (ώρα 10:00) του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής με δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία και όλοι μαζί θα συνεχίσουν τη διαδρομή με κατάληξη στην πλατεία Ειρήνης.
 
Μετά το πέρας της μουσικής διαδρομής, θα ακολουθήσει συναυλία από τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής στο χώρο της κεντρικής πλατείας (γύρω στις 10:30), ενώ παράλληλα στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί εργαστήρι ζωγραφικής και θα διεξάγονται διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργικές δραστηριότητες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.