Χαριτου προς Ιλχαν: «Κοιτα ποιος μιλαει για εθνικισμο»

Απάντηση με σκληρή γλώσσα δίνει με γραπτή του δήλωση το στέλεχος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου στα όσα δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Ροδόπης με το Ποτάμι κ. Ιλχάν Αχμέτ.


 
Συγκεκριμένα ο κ. Χαρίτου αναφέρει:
 
«Απεμπολήσατε την αριστερή σας ταυτότητα και ιδεολογία!»
 
Ω!!!!!! Θα αναρωτιέται κανείς μήπως πρόκειται για δήλωση στελέχους  της ΛΑΕ!
 
Αμ δε! Ο Ιλχάν Αχμέτ ,βουλευτής του Ποταμιού, είναι ο «κατήγορος», ο οποίος μόνο αυτό το βήμα   μεταπήδησης δεν έκανε ακόμα.
 
Προς επίρρωση δε της σοβαρότητας της καταγγελίας που έκανε στη Βουλή, ανακάλυψε ότι στη Θράκη εφαρμόζεται, άκουσον -άκουσον, η πολιτική των ΑΝΕΛ.
 
Το ζήτημα δεν  θα έχρηζε ιδιαίτερου σχολίου, θα τελείωνε ίσως εδώ, προφανώς λόγω έλλειψης σοβαρότητας, αν δεν προχωρούσε ακόμα  παραπέρα κατηγορώντας πως κάναμε δήθεν κυρίαρχους στη Θράκη τους εκφραστές του εθνικισμού.
 
Εδώ όμως τα πράγματα σοβαρεύουν. Πού ήταν άραγε κρυμμένος τόσα χρόνια ο κ. βουλευτής; Τώρα αντιλήφθηκε τι συμβαίνει; Δεν γνωρίζει ότι στην περιοχή κυριαρχούν, ένθεν και ένθεν οι εθνικισμοί, που συγκρούονται και αλληλοτροφοδοτούνται;
Εκτός κι αν θέλει να βλέπει τον έναν και να κλείνει πονηρά το ματάκι στον άλλον!
 
Ας αντιληφθούν ορισμένοι ότι δεν πρόκειται να αλλάξουμε το πρόσημο στην ταυτότητά μας. Θα συνεχίσει να είναι  αριστερό και αντιεθνικιστικό. Με μια διακριτή γραμμή που θα διαπερνά τις πολιτικές μας και θα υπηρετεί την ανάγκη της αρμονικής συμβίωσης όλων ανεξαιρέτως στην περιοχή, με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.