Χαρις Αλεξιου: «Δεν μ’ακουει πια η φωνη μου»

Τέλος εποχής για την σπουδαία ερμηνεύτρια

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε το τέλος μιας σπουδαίας καριέρας μιλώντας στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. «Δεν με “ακούει” πια η φωνή μου, είναι καλύτερο να σταματήσω» είπε χαρακτηριστικά, η Χαρούλα Αλεξίου λέγοντας παράλληλα πως δεν καταδέχεται να συνεχίσει εάν δεν μπορεί να τραγουδήσει καλά. Η ίδια θεωρεί ότι ήταν μια απόφαση προσωπική που ήρθε με τρόπο φυσικό, ως κλείσιμο της καριέρας της.

«Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει στους στίχους στα ελληνικά κι εκείνη στα ισπανικά, αλλά δε με “ακούει” η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο “χειρόγραφο” υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος στους βράχους του είπα, “δεν τραγουδάω Θάνο μου πια αλλά θα είμαι εκεί για σένα”. Πήρα λίγο θάρρος, μετά συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο και ύστερα πήρα την οριστική απόφαση. Ότι δε σου αξίζει να συνεχίσεις» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε, «δεν ήταν κάτι απλό, βεβαίως και το πένθησα».

Η Χαρούλα Αλεξίου δήλωσε καταληκτικά πως πλέον αισθάνεται χορτάτη, από ωραία πράγματα, επιβεβαίωση και από επιβράβευση.

Ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη

Όπου περνάει η φωνή της Αλεξίου από ηχείο περαστικό ειναι Ελλάδα, έγραψε σε ανάρτησή μέσω Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.