Χαρδαλιας: Παρατεινεται η απαγορευση λειτουργιας των μαγαζιων μετα τα μεσανυχτα στην ΑΜΘ

Όπως και το ανώτατο όριο των 50 ατόμων για δημόσιες εκδηλώσεις και συναθροίσεις

Νέα παράταση στο μέτρο απαγόρευσης λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, όπως και στο ανώτατο όριο των 50 ατόμων για δημόσιες εκδηλώσεις και συναθροίσεις, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς για τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, στις οποίες ανήκει και η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς:

«Σχετικά με τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, όπως η περιφέρεια Αττικής, τα μέτρα που ισχύουν παρατείνονται.  Πέρα από την περιφέρεια Αττικής, επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές έχουν χαρακτηριστεί οι περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης , Λάρισας, Κέρκυρας και Καρδίτσας, καθώς και οι δήμοι Σαντορίνης, Ρόδου, Κω και Βόλου. Σε αυτές τις περιοχές ισχύει απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, καθώς και ανώτατο όριο 50 ατόμων για δημόσιες εκδηλώσεις και συναθροίσεις».

«Η επιδημιολογική εικόνα αξιολογείται ανά τριήμερο και εφόσον κρίνεται ασφαλές αλλάζουν», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.