Χαμογελα στη Δοξα Νεου Σιδηορχωριου απο τα αποτελεσματα των τεστ κορονοιου

Προσαρμόζουν εκ νέου τα πλάνα τους και το πρόγραμμα της προετοιμασίας οι άνθρωποι της Δόξας

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου καθώς αρνητικά ήταν όλα τα τεστ που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ομάδας, ανακουφίζοντας άπαντες στον σύλλογο.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως βρέθηκαν 4 κρούσματα και με άμεσες κινήσεις της διοίκησης και του Προέδρου της ομάδας Φίλιππου Τσουρπουδή κλήθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να περάσει απο τεστ σύσσωμη η ομάδα όπως και συνέβη απο την Δευτέρα(11/8) έως και την Τετάρτη(12/8) με τα νέα από τα αποτελέσματα των τεστ να είναι άκρως θετικά καθώς δεν βρέθηκε κανένα άλλο θετικό κρούσμα.

Η υγεία όλων ήταν το βασικό μέλημα των ανθρώπων της Δόξας που καλούνται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και το πρόγραμμα της προετοιμασίας όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις. Το επόμενο διάστημα ο Σπύρος Κουτσογιάννης σε συνεργασία με την διοίκηση θα επαναπροσδιορίσουν το ζήτημα των φιλικών αλλά και το πως θα συνεχιστεί η προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της επιστροφής της στην Γ’ Εθνική οπως φυσικά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τυχόν προσθήκες που μπορεί να γίνουν.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως οι επιπτώσεις του κορωνοϊού συνεχίζονται στην ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου καθώς όλοι αναμένουν το τι μέλει γενέσθαι με το χειμερινό εξάμηνο, καθώς αυτό θα κρίνει για πολλούς φοιτητές και παράλληλα ποδοσφαιριστές αν πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Κομοτηνή.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.