«Χαλι» ο αγωνιστικος χωρος του ΔΑΚ Κομοτηνης

Σε εξαιρετική κατάσταση ο χλοοτάπητας του στολιδιού της Κομοτηνής

Στην καλύτερη κατάσταση που έχει υπάρξει ποτέ βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Κομοτηνής.  Διαχρονικά και ιδιαίτερα στην περίοδο που ο Πανθρακικός αγωνιζόταν στην Superleague η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν ένα μείζον πρόβλημα και μάλιστα πολλές φορές αποτελούσε «ελαφρυντικό» στις ήττες των ομάδων.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Κομοτηνής και συγκεκριμένα η Δημοτική Επιχείρηση Αξιοποίησης & Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας & Κοινόχρηστων Χώρων «Νέστωρας Τσανακλής» Α.Ε. ξεκίνησε εργασίες για τη βελτίωσή του από τον Ιούνιο, προχωρώντας σε εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος ποτίσματος του γηπέδου, το οποίο εκσυγχρονίστηκε πλήρως και έγινε καλύτερο, ώστε το γρασίδι να έρθει στη βέλτιστη κατάσταση.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν και τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου και συγκεκριμένα τις κερκίδες και τις τουαλέτες, ώστε το γήπεδο να μπορεί εκ νέου να αποτελεί «στολίδι» για την Κομοτηνή.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η έναρξη της δράσης ώστε το ΔΑΚ να φιλοξενεί τις αναμετρήσεις του Πανθρακικού, της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και της Ροδόπης 87΄, των 3 ομάδων δηλαδή που φιλοξενούνται εκεί. Ευχή όλων είναι τα έργα να συνεχιστούν και στον διάδρομο που οδηγεί τους αθλητές από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να υπάρχει το απαιτούμενο δέος στους φιλοξενούμενους αθλητές που αγωνίζονται στην Κομοτηνή αλλά και η απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους και δη στους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, καθώς είναι ντυμένος ο χώρος με ιστορικές στιγμές του Πανθρακικού και σλόγκαν.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.