Χ. Καρυδης: «Δικη μου αποφαση για την αλλαγη της καταθεση στεφανου στην Ξυλαγανη»

Η απάντηση του αντιδημάρχου στο κατηγορώ του προέδρου της Κοινότητας

Διευκρινίσεις έδωσε ο Αντιδήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Χαράλαμπος Καρύδης για τον αποκλεισμό του πρόεδρου της Κοινότητας Ξυλαγανής από την κατάθεση στεφάνου για την 28ης Οκτωβρίου.

Στην απάντηση του ο κ. Καρύδης κάνει λόγο για «εσφαλμένες εντυπώσεις που ουδόλως έγιναν εσκεμμένα ειδικότερα από μέρους του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής απέναντι στο πρόσωπο του προέδρου της τοπικής κοινότητας και φυσικά προς τους πολίτες της Ξυλαγανής».

Όπως ξεκαθαρίζει ο ίδιος, «η απόφαση για αλλαγή της κατάθεσης στεφάνου έγινε την τελευταία στιγμή από εμένα τον ίδιο και ουδεμία σχέση είχε ο δήμαρχος αλλά και ούτε υπήρχε δόλος από την μεριά μου. Η παρεξήγηση έγινε διότι τα προηγούμενα έτη υπήρχαν 3 θεσμικά όργανα εκ μέρους της δημοτικής αρχής και έτσι υπήρχαν και 3 στεφάνια αλλά φέτος είχαμε την τιμή να μας τιμήσει και η νέα πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου που είναι ανώτερο όργανο από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και έτσι να καταθέσουν πάλι 3 εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής που ήταν 2 αντιδήμαρχοι και η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και να μην καταθέσει ο πρόεδρος της κοινότητας Ξυλαγανής».

«Τιμήσαμε τους ήρωες μας τους προγόνους όλων των Ελλήνων και φυσικά και αυτόν που θυσιάστηκαν από την Ξυλαγανή για να ζούμε σήμερα σε μια ελεύθερη δημοκρατική χώρα. Να είστε σίγουροι αγαπητοί συνδημότες ότι η δημοτική αρχή είναι όλων των δημοτών και ΟΧΙ λίγων» επισημαίνει κλείνοντας ο κ. Καρύδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.