«Carpe diem»: They are back…!
Οι Carpe Diem επέστρεψαν…. Όλοι θυμόμαστε την ομάδα των παιδιών που άνοιξαν πέρυσι την συναυλία του Παντελή Θαλλασσινού και συστήθηκαν για πρώτη φορά στο κοινό της Κομοτηνής, αφήνοντάς μας μόνο θετικές εντυπώσεις.
Έτσι λοιπόν και φέτος, ένα χρόνο μεγαλύτεροι και με μικρές αλλαγές, καθώς αποχαιρέτησαν την περσινή τους τραγουδίστρια Μαρία Αντωνοπούλου και καλωσόρισαν τέσσερα νέα μέλη, αποφάσισαν να μην μας αφήσουν να τους ξεχάσουμε. Οι εκ των παλαιότερων Χρήστος Παπαδόπουλος, Χρήστος Ανδρικόπουλος και Δαΐμογλου Νάσια και οι νεοφερμένοι Αντωνιάδου Κέλλυ, Καλλιάνης Νίκος, Σταυρούλης Κώστας και Παπαντωνίου Ελένη είναι η ομάδα των Carpe Diem. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Ανδρικόπουλος μίλησαν στον ΠτΘ εκ μέρους του συγκροτήματος για τις φετινές τους εμφανίσεις.
«Φέτος ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις μας ανοίγοντας την συναυλία της Γλυκερίας, κάνανε μία εμφάνιση μόνοι μας στο Φανάρι και άλλη μία στην Κομοτηνή και ετοιμαζόμαστε για άλλη μία, η οποία θα είναι και η τελευταία μας για φέτος, στο Θερινό Θέατρο της Κομοτηνής», εκπληρώνοντας έτσι ένα από τα όνειρά τους να παίξουν στο μέρος που έχουν φιλοξενηθεί κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα τις ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πυξ Λαξ κ.ά.
Με ρεπερτόριο που περιέχει από Τσαλιγοπούλου μέχρι Metallica, οι Carpe Diem πιστεύουν ότι ικανοποιούνται οι μουσικές επιλογές και τα ακούσματα όλων των μελών του συγκροτήματος και, όπως μας είπαν, φέτος έπαιξαν για πρώτη φορά τραγούδια που έχουν γράψει οι ίδιοι. Συγκεκριμένα δύο τραγούδια: «το πρώτο λέγεται Carpe Diem, το έγραψε ο Χρήστος Ανδρικόπουλος και είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο ουσιαστικά σε μας και στην παρέα των Carpe Diem και το δεύτερο είναι ένα ξένο τραγούδι δημιούργημα του Χρήστου Παπαδόπουλου και αναφέρεται – πού αλλού – στις γυναίκες», ενώ τραγούδια γράφουν και άλλα μέλη του συγκροτήματος, τα οποία πιθανότατα να ακούσουμε στο μέλλον.
«Το πιο σημαντικό σε αυτό το συγκρότημα είναι ότι ταιριάξαμε ως χαρακτήρες. Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι κάθε παιδί που μπήκε στο συγκρότημα είναι εκπληκτικός χαρακτήρας. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο. Από τη στιγμή που διαμορφώθηκε αυτή η ομάδα, είμαστε συνέχεια μαζί, βγαίνουμε μαζί πριν και μετά τις συναυλίες, ανυπομονούμε να πάμε στις πρόβες, αυτό είναι που μας κρατάει και ενωμένους».
Οι καλύτερες στιγμές που έχουν ζήσει ως συγκρότημα είναι από την πρώτη τους εμφάνιση πέρυσι στη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού, αλλά και από τις δύο εμφανίσεις που πραγματοποίησαν φέτος μόνοι τους. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξέρεις ότι κάποιος είναι εκεί κάτω και τραγουδάει το τραγούδι που παίζεις εκείνη τη στιγμή πάνω στην εξέδρα. Είναι τρομερό συναίσθημα, όπως επίσης και το γεγονός ότι στις δύο εμφανίσεις που κάναμε μόνοι μας, μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας της συναυλίας μας είχαν μισή ώρα πάνω στην σκηνή και παίζαμε τραγούδια χωρίς πρόβα!».
Οι Carpe Diem θα δώσουν την τελευταία τους συναυλία για φέτος σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου στο Θερινό Θέατρο Κομοτηνής, ώρα έναρξης 21.00.Μια συναυλία αφιερωμένη σε μαθητές και φοιτητές καθώς το συγκρότημα αποτελείται από μαθητές και φοιτητές ,φυσικά όμως προσκαλούμε και ανθρώπους κάθε ηλικίας γιατί τα τραγούδια που παίζουμε είναι δεκαετιών. Carpe Diem… Αδράξτε τη μέρα κι ελάτε….
Νατάσσα Βαφειάδη
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
