Μποτιλιαρισμα και κινηση την πρωτη μερα της «νεας κανονικοτητας» στην Κομοτηνη

Οι δρόμοι γέμισαν από αυτοκίνητα, ενώ πολλοί έσπευσαν σε τράπεζες και καταστήματα τηλεπικοινωνίας

Γέμισε από αυτοκίνητα, ενώ αρκετά πιο έντονη ήταν η κίνηση, την Δευτέρα 4 Μαΐου, πρώτη μέρα της επανεκκίνησης μετά από εβδομάδες περιορισμών, στην Κομοτηνή.
 
Η κίνηση, κυρίως λόγω και της ελαφράς βροχής που έπεφτε από νωρίς, ήταν αυξημένη, ακόμα και για τα κανονικά επίπεδα της Κομοτηνής, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που επέλεξαν να βγουν έξω, κυρίως στην κεντρική πλατεία.


 
Από τη Δευτέρα, μεταξύ των καταστημάτων που επαναλειτούργησαν ήταν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου βιβλίου, εφημερίδων και γραφικής ύλης, ηλεκτρονικών ειδών, αθλητικού εξοπλισμού, ανθέων, κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής και άλλα.
 
Παρόλα αυτά η μεγαλύτερη κίνηση και οι ουρές παρατηρήθηκαν για ακόμα μια φορά έξω από τις τράπεζες, με μεγάλες ουρές στα υποκαταστήματα πέριξ της πλατείας, ενώ ουρές δημιουργήθηκαν και έξω από καταστήματα τηλεπικοινωνιών, που επίσης λειτουργούσαν και κατά την περίοδο της καραντίνας.


 
Αντίθετα οι εμπορικοί δρόμοι, όπως η Ερμού και η Βενιζέλου, ήταν αρκετά ήρεμοι, παρόλο που υπήρχαν καταστήματα σε αυτούς που άνοιξαν ξανά μετά από πολύ καιρό.


 
Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν αυτή η «έκρηξη» της κίνησης αποτελεί κάτι που ήρθε για να μείνει, ή ήταν αποτέλεσμα της ξαφνικής «απελευθέρωσης» και θα καταλαγιάσει το επόμενο διάστημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.