Bookfest: Bazaar βιβλιου στην Ξανθη ολο τον Σεπτεμβριο

Χιλιάδες τίτλοι εκατό και πλέον εκδοτών σε απίστευτες τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ

Στο εμπορικό πάρκο Flamingo θα βρει στέγη το bazaar βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη όλο τον Σεπτέμβριο με ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ, το Σάββατο 9 το πρωί έως 8 το βράδυ και τις Κυριακές κλειστά.
 
Το εμπορικό πάρκο Flamingo βρίσκεται στο 4ο  χιλιόμετρο της οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγος (παλιά Εθνική οδός  Ξάνθης – Κομοτηνής ανατολική είσοδος για Ξάνθη).
 
Η συμμετοχή 100 και πλέον  εκδοτών προσφέρει μια πραγματικά μεγάλη θεματολογία που μπορεί να καλύψει κάθε ενδιαφέρον του κοινού. Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.
 
Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος το 50% έχει τιμή πώλησης κάτω από 3 ευρώ ενώ το 90% έχει τιμή πώλησης κάτω των 5 ευρώ.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και το parking είναι δωρεάν.
Γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ενώ υπάρχει και δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για επαγγελματίες.
 
Επίσης θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση από και προς την Ξάνθη με flamingo bus
 
Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία -δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς- ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.
 
Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.