Beerun Σεπτεμβριου στην πολη της Κομοτηνης

Η πιο εύθυμη παρέα της πόλης «ξαναχτύπησε»

Ποιος είπε ότι επειδή το καλοκαίρι έφυγε, η πλέον αναγνωρίσιμη, εύθυμη, ζωντανή, υγιής, χαμογελαστή παρέα της πόλης μας….ξέρετε πολύ καλά για ποιους μιλάμε – τους BEERUNNERS Κομοτηνής – σταμάτησε τις συναντήσεις της αλλά και τις ευκαιρίες για μια εύκολη προπόνηση και μια μπύρα μετά!

Η πρόσκληση δόθηκε, το σημείο εκκίνησης και τερματισμού ορίστηκε (Λέσχη Κομοτηναίων), ο καιρός  βοήθησε, οι μπύρες ετοιμάστηκαν και πάνω από 50 συνολικά φίλες και φίλοι έδωσαν το παρών στο παλιότερο και σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης μας στα τείχη του Φρουρίου Κομοτηνής για 3 διαφορετικές αλλά και κοινές διαδρομές των 10 των 5 και του 1 χλμ!

Η ζωντανή παρέα της πόλης κάνει αισθητή την παρουσία της στη πόλη και αυτό μας αρέσει αλλά γενικά αρέσει και στους κατοίκους της πόλης. Η ομάδα αυτή τη φορά μέσω των ποδηλατόδρομων της Κομοτηνής σταθμεύει μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο και να… η στάση για την πρώτη φωτογραφία!

Στα μισά της διαδρομής η μικρή διαδρομή των 5 χλμ κάνει το κύκλο της και επιστρέφει στο σημείο τερματισμού, απομένει αυτή των 10 χλμ με περίπου 20 φίλους να συνεχίζουν στο δρόμο το Εθνικό Στάδιο. Οι κάτοικοι της πόλης άλλοι ξαφνιασμένοι και άλλοι εξοικειωμένοι με την εικόνα της πιο γνωστής παρέας της πόλης απαντούν στις ιαχές και στα πειράγματα των beerunners…Όλοι συμμετέχουν στο πάρτυ. Στάση για γύρα στο Πανθρακικό στάδιο και επιστροφή από άλλες γειτονιές και δρομάκια γιατί οι μπύρες μας περιμένουν. Μια αναμνηστική και φύγαμε αφού χαιρετήσουμε και τους κάτοικους  της πιο δροσερής γειτονιάς της πόλης τους Στρατώνες και μπήκαμε… στο τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής για τον τερματισμό. Εκεί μας περιμένουν όχι μετάλλια τερματισμού αλλά οι παγωμένες ΒΕΡΓΙΝΕΣ μας,  και οι υπόλοιποι δρομείς Beerunners από τις μικρότερες διαδρομές. 

Άλλο ένα Beerun έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία, όλοι φεύγουν χαμογελαστοί και ευχαριστημένοι αφού και ο σκοπός επετεύχθη και η αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας έγινε με τον αγαπημένο και ενδεδειγμένο τρόπο, την κατανάλωση δηλαδή 1 ποτηριού κρύας μπύρας.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους φίλους ότι ο αγώνας των 27 και 10 χλμ του Οχυρού Νυμφαίας που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τον νέο δρομικό Σύλλογο της πόλης και θα συμμετέχουν και οι Beerunners,  έχει οριστεί στις 17 Νοεμβρίου 2019 και οι εγγραφές για όλους τους φίλους του Οχυρού της Νυμφαίας και Tu Vunu είναι ανοικτές  μέσω του ακόλουθου συνδέσμου rodopirunners.gr/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.