«Μπαζει» το κτιριο του 1ου ΕΠΑΛ

Προβλήματα στη στέγη του κτιρίου

Προβλήματα με την οροφή του αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα το κτίριο όπου στεγάζεται το 1ο ΕΠΑΛ, μαζί με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Αποτέλεσμα αυτών των προβλημάτων είναι η οροφή να «μπάζει» νερά σε συγκεκριμένα σημεία, με αποτέλεσμα να έχουν τοποθετηθεί κουβάδες και άλλα δοχεία ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στο πάτωμα.
 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, από την αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης, η εικόνα δεν είναι η καλύτερη δυνατή, για αυτό και ο Προϊστάμενος κ. Παναγιώτης Κεραμάρης μαζί με τον διευθυντή του σχολείου ήλεγξαν την οροφή, μήπως υπάρχει κάποιο φραγμένο λούκι ή κάποια ζημιά που προκαλεί τα συγκεκριμένα προβλήματα.
 
Ζημιές δεν φαίνεται να υπάρχουν στην οροφή και την μόνωσή της, για αυτό και απευθύνθηκαν στον Δήμο Κομοτηνής, ο οποίος είναι αρμόδιος για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων, ζητώντας να επιληφθεί του θέματος.
 

Μάλιστα ο κ. Κεραμάρης θα αποστείλει εκ νέου τις επόμενες μέρες έγγραφο προς τον Δήμο ζητώντας να γίνουν επισκευές κατά το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών, ώστε να σταματήσουν οι «διαρροές» στην αίθουσα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.