Μπαραζ Γ΄ εθνικης: Ηρακλης Καβαλας – Δοξα Προσκυνητων 1-2

Ξεκίνημα με το δεξί για την Δόξα στα μπαράζ

Με το δεξί ξεκίνησε την προσπάθεια της για άνοδο στην Γ΄εθνική η Δόξα Προσκυνητών καθώς στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ επικράτησε του Ηρακλή Καβάλας με σκορ 1-2.
Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχε και τα δύο ο Βάσκος ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Βαλαβανόπουλος.
Έτσι η Δόξα Προσκυνητών φιγουράρει μαζί με τον Ορφέα Ξάνθης  που κέρδισε με 2-2 την ΑΕ Διδυμοτείχου στην πρώτη θέση της Βαθμολογίας με 3 βαθμούς.
Η εικόνα του αγώνα
Η ομάδα των Προσκυνητών μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στα 10 πρώτα λεπτά είχε 2 καλές στιγμές με τον Γεμενετζή.
Στο 15΄οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Προβατίδη μετά από ωραία προσπάθεια που κατέληξε άουτ.
Στο 27΄η Δόξα Προσκυνητών θα ανοίξει το σκορ όταν ο Τσέκος έβγαλε ωραία πάσα στον Βάσκο ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του.
Ο Ηρακλής  ανέβηκε και προσπάθησε να ισοφαρίσει  πριν την λήξη του πρώτου μέρους  έχοντας μια καλή στιγμή στο  37΄ όταν από σέντρα του Τσότρα η κεφαλιά του Άγγου απέκρουσε  σε κόρνερ ο Βλαδιμηρίδης και έτσι παρέμεινε το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
 
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 51΄ο Βάσκος για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης θα εκμεταλλευτεί την ωραία μπαλιά του Τρίχα και με ωραίο πλασέ θα κάνει το 0-2 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η απάντηση του Ηρακλή Καβάλας ήταν άμεση μειώνοντας σε 1-2 στο 55΄με τον Βαλαβανόπουλο μετά από αδράνεια της άμυνας των Προσκυνητών.
Στο 59΄και στο 65΄οι γηπεδούχοι έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Βαλαβανόπουλο αλλά και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε σωτήρια ο Βλαδιμηρίδης.
Στο 90΄η Δόξα Προσκυνητών έφτασε κοντά στο 1-3 αλλά το πλασέ του Βάσκου απομάκρυνε σωτήρια  πριν την γραμμή ο Γοριδάρης.
Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα Προσκυνητών είναι την Τετάρτη  18 Μαΐου στις 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής με αντίπαλο τον Ορφέα PUMA Ξάνθης.
Η είσοδος ορίστηκε στα 5€ ενώ είναι ελεύθερη για τους μαθητές.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Ηρακλής Καβάλας: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης (54` Ντομί), Σιαματάς (46` Χατζηκυριάκου), Προβατίδης, Σπυρίδης, Τσότρας (84` Γκέκα), Βαλαβανόπουλος, Σ. Αγγελίδης, Αγγος.
 
Δόξα Προσκυνητών: Βλαδιμηρίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Ζουμπιάδης, Κίτσος, Τρίχας, Γεμενετζής (75` Μαδούρας), Κουδέρης (63` Κλης), Βάσκος, Τσέκος (70` Βασιλακάκης), Βιόπουλος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.