Αυλαια των «Ελευθεριων 2005» με Πορεια Ειρηνης

Με την καθιερωμένη πλέον Πορεία Ειρήνης, η οποία ξεκίνησε από το 5ο χιλιόμετρο Κομοτηνής και κατέληξε στη δημαρχεία Κομοτηνής άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων Ελευθέρια 2005 το πρωί της Κυριακής. Παρά τη ζέστη και τα χιλιόμετρα την πορεία την πλαισίωσαν, συνοδευόμενοι από αστυνομικούς, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και μεμονωμένοι συμπολίτες.

«Είχαμε και φέτος τη χαρά να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη πλέον πορεία ειρήνης, να τιμήσουμε με αυτό τον συμβολικό τρόπο την έννοια της ελευθερίας στην περιοχή μας.

Με ένα καθαρά συμβολικό τρόπο υποδηλώνουμε, όπως έχει αναφέρει και ο δήμαρχός μας πολλές φορές, ότι η ειρήνη είναι συνυφασμένη με την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία σ’ αυτόν τον τόπο.

Mε την πορεία αυτή ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεών μας, ενός κύκλου εκδηλώσεων που αναμένεται να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και συνδημότες μας» δήλωσε με το πέρας της πορείας η πρόεδρος της ΔΕΠΑΚ κ. Σοφία Μενεσελίδου και ευχαρίστησε τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους αλλά και τους μεμονωμένους συμπολίτες που συμμετείχαν στην Πορεία.

Σιμπέλ Χατζή Αλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.