Αθλητικη δραση του Συλλογου «Γλυκος Κοσμος» για τη στηριξη του μικρου Χρηστου

Με την υποστήριξη της ΔΚΕΠΠΑΚ και της Ποτοποιίας Θράκης

Πραγματοποιήθηκε η αθλητική δράση του Συλλόγου «Γλυκός Κόσμος», που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη για την οικονομική στήριξη του μικρού Χρήστου, το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη της ΔΚΕΠΠΑΚ και της Ποτοποιίας Θράκης.
 
Η δράση αφορούσε περπάτημα εντός της πόλης, με σημείο αφετηρίας και λήξης την κεντρική πλατεία, ενώ μέλη του συλλόγου, ο πατέρας του μικρού Χρήστου Παναγιώτης Θεοδωρίδης και μερίδα πολιτών που παρευρέθηκαν, είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μπλουζάκια και καπέλα, έναντι συμβολικού αντιτίμου.
 

«Όλοι μαζί μπορούμε», το μήνυμα της προέδρου του συλλόγου

 
Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Σοφία Φαναρά σημείωσε πως «ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2010, εδρεύει στο παλαιό Θηλέων, Χατζηκωσταντή Ζωίδη 14, ενώ μετρά περί τα 200 μέλη». Αναφορικά με τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη, η κ. Φαναρά τόνισε πως «παρότι δεν είναι διακριτό, συγκαταλέγονται στα ΑμΕΑ». Καταληκτικά, κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει τις δράσεις του συλλόγου καθότι όπως υπογράμμισε, «όλοι μαζί μπορούμε».
 

Έκκληση- Παράκληση για τη σωτηρία του μικρού Χρήστου

 
Oπατέρας του μικρού Χρήστου Παναγιώτης Θεοδωρίδης, αφού ευχαρίστησε τον σύλλογο διαβητικών «Γλυκός Κόσμος», ανέφερε πως ο μικρός, εδώ και 8 σχεδόν χρόνια ταλαιπωρείται από ένα νευρολογικό νόσημα το οποίο του δημιούργησε σε καθημερινή βάση κρίσεις, μεγάλη δυσκολία στην βάδιση, και έλλειψη ομιλίας.
 
Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, η ενημέρωση από τον επιβλέπων ιατρό είναι ότι ο Χρήστος θα χρειασθεί 2 ακόμα φάρμακα, ώστε να μπορεί να έχει φυσιολογικές αντιδράσεις και βλέμμα, όπως και για να προστατευτεί από επιπλέον μολύνσεις από άλλους ιούς. Το κόστος των 2 αυτών φαρμάκων ανέρχεται στις 14000 ευρώ και πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα έξοδα για την τελική θεραπεία που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη.
 
Ο κ. Θεοδωρίδης, απηύθυνε έκκληση-παράκληση για τη σωτηρία του μικρού Χρήστου στον κόσμο ο οποίος μπορεί να συνδράμει οικονομικά καταβάλλοντας ο, τι μπορεί στον εξής λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: 5353-060327-546 , IBAN GR91 0172 3530 0053 5306 0327 546
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974374957
email: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.