«Αστραψαν» τα θρανια των παιδιων τους οι γονεις των μαθητων του 4ου Δημοτικου

Στην σελίδα της εθελοντικής δράσης «Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα» εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, έχει ανοίξει ένας διάλογος σε σχέση με τον εθελοντισμό. Ένας διάλογος που εμπλουτίζεται καθημερινά με τις απόψεις συμπολιτών μας, φορέων και ομάδων.
 
Κοινή συνιστώσα όλων, η ανάγκη της ύπαρξης του εθελοντισμού στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο σε δράσεις – πράξεις που περιορίζονται στην προσφορά προς ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.
 

Σε μια τέτοια δράση προέβησαν οι μαμάδες και οι μπαμπάδες των μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου της Κομοτηνής, οι οποίοι συμμετέχοντας στην εθελοντική δράση «Καθαρίζω το θρανίο του παιδιού μου» άφησαν για λίγο τις εργασίες τους και αξιοποίησαν τον χρόνο τους καθαρίζοντας τις σχολικές αίθουσες και τα θρανία των μαθητών του σχολείου.
 
Το περασμένο Σάββατο λοιπόν προσέφεραν τον χρόνο τους και έκαναν στην κυριολεξία τα θρανία των μαθητών να λάμψουν, με τη βοήθεια και αρκετών μαθητών και μαθητριών που έδωσαν επίσης το «παρών», μαθαίνοντας και στην πράξη την έννοια του εθελοντισμού.
 
Συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη και πρακτικά χρήσιμη πρωτοβουλία. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.